Kuća sa lokalom, centar grada

Drainčeva, Mašinska industrija, Palilula, Niš, Srbija

160.000€

730 €/m²

Tip

Kuća

Površina

219 m²

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Kuća
Cena
160.000€
Površina
219 m² (730 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Ukup. spratova
1
Grejanje
Električno
Terasa
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
11.04.2024
ID
783280

Opis

Na prodaju odlična porodična kuća kvalitetne starije gradnje sa lokalom u blizini OŠ Radoje Domanović i garnizonske ambulante u centru grada. Zbog svoje pozicije ima potencijala kako za izdavanje, porodično stanovanje ili za razne namene i delatnosti, razna predstavništva.
Kuća je u osnovi 73m2, ukupne korisne površine 219m2, spratnosti podrum, prizemlje i potkrovlje, sa dve zasebne stambene jedinice. Nalazi se na placu površine 202m2. U prizemlju je komforan dvosoban stan sa zasebnim ulazom površine 50m2, bez ulaganja. U kući se nalazi ulazni hodnik, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, u nastavku spavaća soba. Do ulice je lokal površine 25m2. Postoji mogućnost proširenja poslovnog prostora u drugom delu prizemlja ili čak da se ceo objekat koristi u poslovne svrhe. Obe etaže i podrumski deo povezuju unutrašnje stepenice u ulaznom predsoblju u prizemlju. Potkrovlje je u funkciji trosobnog stana, gde svaka prostorija ima svoj izlaz na veliku lepu terasu dužinom cele kuće. Podrum se sastoji od hodnika i dve zasebne prostorije ispod osnove cele kuće. Sa strane i iza kuće je slobodan plac površine oko 130m2.
Kuća je kvalitetne starije gradnje kompletno renovirana, sa minimalnim dodatnim ulaganjima. Postavljena je pvc spoljna stolarija, mermerni radijatori su u prizemlju, a na gornjoj etaži je ta grejanje. U svim prostorijama je prvoklasni parket, stepenište je obloženo keramikom, a ograda je aluminijumska. Objeka

Kontakt info

Bulevar Nekretnine
Reg. posrednika br.
519
Kontakt osoba
Bulevar Nekretnine
Telefon 1
060054... Prikaži broj
Telefon 2
+ 381 18 577... Prikaži broj
Adresa
Trg Kralja Aleksandra 2a lokal m15
Preko puta Pravnog fakulteta, zgrada Aleksandrija
Niš, Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine