Dečija igraonica u dvorištu - Kako odabrati podne obloge

July 25, 2024 09:00

Odabir podnih obloga za dečiju igraonicu u dvorištu je važan za sigurnost i udobnost dece. Evo nekoliko opcija koje se mogu koristiti.

 

Pročitajte više


Bazen u dvorištu - Transformišite eksterijer u oazu za opuštanje

July 23, 2024 09:00

Uređenje dela za bazen u dvorištu može transformisati vaš eksterijer u pravu oazu za opuštanje. Prvi korak je izbor odgovarajuće lokacije koja dobija dovoljno sunčeve svetlosti i pruža privatnost. Pripremite teren tako što ćete ga ravnati i očistiti od bilo kakvih prepreka ili kamenja.

 

Pročitajte više


Prijavu prihoda od izdavanja nepokretnosti - Podnošenje PP OPO obrasca elektronski putem

July 21, 2024 09:00

Podnošenje PP OPO obrasca elektronski putem portala Poreske uprave u Srbiji može se obaviti u nekoliko koraka. Evo detaljnog vodiča kako to učiniti: 

 

Pročitajte više


Prijava prihoda od izdavanja nepokretnosti - PP OPO obrazac

July 19, 2024 09:00

PP OPO obrazac je obrazac koji fizička lica u Srbiji koriste za prijavu prihoda od izdavanja nepokretnosti. PP OPO znači "Poreska prijava za prihode od imovine i imovinskih prava" i koristi se za prijavu prihoda koje fizička lica ostvaruju izdavanjem svojih nepokretnosti u zakup. 

 

Pročitajte više


Prostor za opuštanje - Uređenje kutka za sedenje u dvorištu

July 17, 2024 09:00

Uređenje kutka za sedenje u dvorištu može biti sjajan način da stvorite prostor za opuštanje i druženje na otvorenom. Prvo, odaberite odgovarajuće mesto u dvorištu, po mogućstvu u hladu ili blizu drveća koje pruža prirodnu zaštitu od sunca. Ako nemate dovoljno hlada, razmislite o postavljanju tende, suncobrana ili pergole.

 

 

Pročitajte više


Rashlađivanje stana bez klime - Efikasne metode

July 15, 2024 09:00

Rashlađivanje stana bez klime može biti izazovno, ali postoji nekoliko efikasnih metoda koje vam mogu pomoći da se nosite sa vrućinom. Prvo, koristite zavese ili roletne kako biste sprečili ulazak sunčeve svetlosti. Debele zavese ili reflektujuće roletne mogu značajno smanjiti temperaturu unutar stana.

 

Pročitajte više


Roze dnevne sobe za toplinu Vašeg doma

July 13, 2024 09:00

Roze dnevne sobe mogu uneti toplinu, šarm i eleganciju u Vaš dom. Ključ za uspešno uređenje ovakvog prostora je balansiranje nijansi i pravilno kombinovanje boja. Svetloroze zidovi stvaraju osećaj prozračnosti i nežnosti, idealni su za dnevne sobe jer reflektuju svetlost i čine prostor svetlijim.

 

Pročitajte više


Za miran i usklađen ambijent - Dnevna soba u plavim i roze tonovima

July 11, 2024 09:00

Uređenje dnevne sobe u plavim i roze tonovima može stvoriti osvežavajući i balansiran prostor. Počnite sa odabirom glavne boje koja će dominirati prostorom. Svetloplava je odličan izbor za zidove jer pruža osećaj smirenosti i prostranosti. Roze možete koristiti kao akcentnu boju koja će dodati toplinu i živost.

Pročitajte više


Uređivanje malog prostora - Kako uskladiti boje

July 09, 2024 09:00

Usklađivanje boja u malom prostoru može značajno uticati na osećaj prostranosti i udobnosti. Prvo, birajte svetle i neutralne boje kao osnovu jer one reflektuju svetlost i čine prostor većim i svetlijim. Boje poput bele, bež, svetlosive i pastelnih nijansi su idealne za zidove i veće komade nameštaja.

 

Pročitajte više


Bež boja za skladan i topao ambijent

July 07, 2024 09:00

Uređenje sobe u bež boji može stvoriti elegantan, topao i prijatan ambijent. Bež je neutralna boja koja omogućava mnogo kreativnosti u izboru nameštaja i dekoracija. Prvo, odaberite nijanse bež boje za zidove, birajući tonove koji se međusobno dopunjuju kako bi prostor delovao skladno.

Pročitajte više