Kako da opremite malu kuhinju

May 26, 2023 13:57

Cak i ako imate malu kuhinju, ona bi trebalo i moze da bude prakticna i funkcionalna, pogledajte par saveta kako da do toga dodjete.

Pročitajte više


Kako urediti malu spavacu sobu

May 19, 2023 22:15

Spavaca soba je uglavnom najmanja prostorija u stanovima jer se podrazumeva da se ona koristi samo za spavanje i da zato nije neophodno da bude preterano velika. Ipak, cak i mala soba, iako se koristi samo za spavanje, bi trebalo da bude lepo uredjena kako bi Vam biloprijatno kada tu boravite. Uz malo truda i par korisnih saveta, mala spavaca soba moze biti udoban prostor gde mozete potpuno da se odmorite i probuditte orni za novi dan.

Pročitajte više


Trikovi za uredjenje malih terasa

May 12, 2023 12:02

Terasa je odlicno mesto za predah tokom toplih dana, a cak se i one male mogu urediti tako da budu prava oaza. Par trikova, odgovarajuci namestaj i puno biljaka je sve sto Vam je potrebno da ostvarite tu ideju. 

Pročitajte više


Lepo i prakticno - kako urediti garsonjeru

April 27, 2023 10:02

Kada je u pitanju uredjeje garsonjere, izazova ima vise nego kada je u pitanju veci stan, ali, uz malo kreativnosti, moze se postici Vas licni estetski i prakticni kriterijum u enterijeru .

Pročitajte više


Starogradnja ili novogradnja - za koju se opciju odluciti?

April 26, 2023 09:50

Pored svih ostalih dilema sa kojima se kupci nekretnina susrecu, tu je i veliko pitanje da li je bolje kupiti stan u starogradnji ili novogradnji.

 

Pročitajte više


Kako do besplatne kuće na selu

October 10, 2021 10:00

Tema oživljavanja sela Srbije aktuelna je zadnjih nekoliko godina. Migratorna kretanja stanovništva gotovo su ispraznila srpska sela pa se velika sredstva izdvajaju za motivisanje seoskog stanovništva da ostane na selu i podsticanje mladih da se vrate na selo. Glavni ciljevi jesu povećati broj stanovnika na selu i smanjiti prosečnu starost seoskog stanovništva.Još jedan program Ministarstva za brigu o selu jeste i Program dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije za 2021. godinu. Ovim programom obezbeđeno je 500 miliona dinara za njegovu realizaciju.
Pročitajte više


Zanimljivosti na Zlatiboru

January 18, 2017 08:00

Zlatibor, najlepša planina u Srbiji, već dugo je omiljeno letovalište i zimovalište mnogih, ali ova planina je takođe i poznato klimatsko lečilište. Bilo da Vam je potrebno opuštanje, volite šetnje po prirodi ili da obilazite zanimljiva mesta, tragate za zanimljivim noćnim životom ili zdravom planinskom hranom, Zlatibor je pravo mesto za Vas. Read more
Pročitajte više


Profesionalni upravnici zgrada – Prava i obaveze

January 09, 2017 08:00

Zakon o stanovanju doneće mnoge promene u načinu života stanara zgrada, a jedna od najvećih promena tiče se profesionalnih upravnika zgrada. Oni će imati brojne obaveze, a neke od obaveza stanara koje ovaj zakon donosi jeste plaćanje upravnika i poštovanje novih pravila, odnosno plaćanje kazni u slučaju nepoštovanje istih. Read more
Pročitajte više


Zlatibor – pravo mesto za odmor

December 27, 2016 08:00

Zlatibor je jedna od naših najlepših planina, sa prijatnom klimom i “ružom vetrova” koja se rascvetava upravo iznad nje i zbog svega toga, ona je postala vrlo poznat turistički centar gde možete provesti svoj zimski, ali i letnji odmor. Read more
Pročitajte više


Vlaga i budj u kući – Kako rešiti ovaj problem

December 24, 2016 08:00

Budj u Vašoj kući ili stanu nije samo estetski problem, već može jako loše uticati i na zdravlje ukućana. Zato ovaj problem treba rešiti čim se pojavi i to trajno. Read more
Pročitajte više