Savski venac, Zeleni venac - Lomina 61m2

Lomina , Zeleni Venac, Savski Venac, Beograd, Srbija

174.000€

2 852 €/m²

Tip

Stan

Površina

61 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Električno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
174.000€
Površina
61 m² (2 852 €/m²)
Sprat
3
Ukup. spratova
4
Grejanje
Električno
Terasa
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
20.04.2024
ID
901299

Opis

2.0, 61m2 (terasa i lođa), 3/4, TA, telefon, ktv, internet, interfon, podrum.

Nadomak Knez Mihailove i Terazija, nalazi se jedna od retkih preostalih ulica koja oživljava duh starog Beograda. Lomina ulica je sklonjena od buke ali je u centu zbivanja, u zoni kompletne infrastrukture, prodavnica, pijace, fakulteta i Zelenog venca kao najvećeg saobraćajnog čvorišta gradskog prevoza.

U prilici smo da vam ponudimo prostorno dobru i funkcionalnu dvosobnu salonsku nekretninu, u najboljem središnjem delu Lomine ulice. Zgrada je bez lifta, sređenog ulaza a međukomšijski odnosi su odlični. Stan je maksimalno iskorišćenog prostora, visine plafona 3.20m, u korektnoj zgradi koja je uvučena od ulice i gradske vreve. Prostor je dvostrano orijentisan ka dvorišnoj strani, svetao, odličnog rasporeda prostorija. Lako se u postojeću lođu može prebaciti kuhinja čime bi se oslobodilo komotno ulazno predsoblje. Stan je u izvornom stanju i za kompletnu adaptaciju i pruža mogućnost budućem vlasniku da ga kroz sređivanje potpuno prilagodi svojim potrebama. Grejanje je na struju što omogućava optimizaciju troškova. Stan poseduje podrum.

Svojim položajem idealna nekretnina za kupce koji žele da žive u srcu grada a pogodna je i kao investicija za izdavanje što mesečno što na dnevnom nivou.

Prostorije: ulazno predsoblje u kome je smeštena kuhinja i trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, lođa, terasa.

Uknjižen bez kvadrature u rgz-u. Po

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine