Vračar, Neimar - Rudnička 90m2

Rudnička , Neimar, Vračar, Beograd, Srbija

1.300€ /mesečno

14 €/m²

Tip

Stan

Površina

90 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
1.300€ /mesečno
Površina
90 m² (14 €/m²)
Sprat
vp
Ukup. spratova
6
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
26.04.2024
ID
999790

Opis

3.0, 90m2(terasa), VPR/6, lift, CG, LUX, novogradnja, klima, internet, interfon, telefon, ktv, garaža

Vračar je jedna od najlepših beogradskih opština sa kompletno razvijenom infrastrukturom, zbog čega je vrlo popularna za stanovanje. Deo Vračara, zvani Neimar, je smešten na padini od Hrama Svetog Save ka Južnom bulevaru. Kratka i mirna Rudnička ulica se nalazi pri dnu te padine.

U prilici smo da Vam ponudimo izuzetno komfornu, luksuznu, nepokretnost, funkcionalnog rasporeda. U pitanju je trosobni stan na visokom prizemlju novoizgrađene šestospratnice sa liftom, koji je nekorišćen i kompletno i luksuzno opremljen. Ispod ovog stana se nalazi stan. U zgradi se nalazi svega 12 stanova. Vrhunski kvalitet gradnje je postignut angažovanjem najboljih izvođača i upotrebom materijala i opreme renomiranih proizvođača. Fasadni zidovi su od kvalitetnih termo-blokova i obloženi kamenom vunom debljine 12cm. Sa ulične strane zgrada je obložena fasadnim dekorativnim klinker ciglicama austrijske proizvodnje, a sa dvorišne strane fasada je u kontakt knauf sistemu. Ambijentalna rasveta na fasadi čini zgradu jedinstvenom i prepoznatljivom. Podovi ulaznog hola i stepenište obloženi su granitnom keramikom velikih formata, marke „Marazzi”. Stan je nekorišćen, i izdaje se komplento namešten.

Stan je orijentisan južno, ka dvorištu i vrlo je svetao. Do najmanjih detalja je osmišljen i sređen vrlo luksuzno i kvalitetno. Spoljna stolarija je aluminijums

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine