35m2 – Kneza Miloša Residence, Beograd

, Palata pravde, Savski Venac, Beograd, Srbija

900€ /mesečno

25 €/m²

Tip

Stan

Površina

35 m²

Struktura

1.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.0
Cena
900€ /mesečno
Površina
35 m² (25 €/m²)
Sprat
2
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
01.05.2024
ID
1167914

Opis

*** MOGUĆNOST ZAKUPA DO 01.09.2024 ***

Predstavljamo Vam izuzetnu priliku za izdavanje studio stana u prestižnom kompleksu Kneza Miloša Residence, koji spaja luksuz i funkcionalnost. Stan se nalazi na drugom spratu i prostire se na 35m², savršeno opremljen za udoban život.

Stan je dizajniran tako da maksimalno iskoristi prostor, nudeći prostranu sobu koja objedinjuje dnevni i spavaći prostor. Svetli tonovi i moderni nameštaj čine ovaj prostor idealnim za opuštanje i život. Kuhinja je potpuno opremljena savremenim aparatima i pruža sve potrebno za pripremu obroka, dok moderno kupatilo doprinosi osećaju komfora i luksuza.

Jedna od izuzetnih pogodnosti stanovanja u ovom kompleksu je terasa sa pogledom koja pruža dodatni prostor za uživanje. Takođe, u cenu najma je uključeno i garažno mesto, što predstavlja veliku prednost za stanare.

Stanari imaju ekskluzivan pristup bazenu i SPA centru unutar zgrade, koja takođe obezbeđuje 24h sigurnost, što dodatno potvrđuje visok standard života u ovom kompleksu.

Ovo je idealna prilika za one koji traže luksuzan, ali funkcionalan životni prostor u srcu grada, okružen najmodernijim sadržajima. Kontaktirajte nas za više informacija ili da zakažete razgledanje ovog jedinstvenog stana.

*** MOGUĆNOST ZAKUPA DO 01.09.2024 ***

Kontakt info

Bc Properties Beograd
Reg. posrednika br.
1375
Kontakt osoba
Bc Bc
Telefon 1
064000... Prikaži broj
Adresa
Trg Nikole Pašića 5
Trg Nikole Pašića
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine