+VRAČAR VN 1676

Kalenićeva , Kalenić, Vračar, Beograd, Srbija

1.490€ /mesečno

14 €/m²

Tip

Stan

Površina

100 m²

Struktura

4.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4.0
Cena
1.490€ /mesečno
Površina
100 m² (14 €/m²)
Sprat
3
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
25.04.2024
ID
1150290

Opis

RETKO U PONUDI!

Izuzetan salonac (visina plafona 3,20 m), lux renoviran, lux opremljen i namešten (sav nameštaj i oprema u stanu novi), četvorosoban, sa velikom trpezarijom, dnevnim boravkom, sa dve spavaće sobe sa pripadajućim kupatilima, jednim WC-om (dakle ukupno 3 mokra čvora), kompletno opremljenom kuhinjom i velikom, mirnom terasom sa pogledom na dvorište, sa 3 TV aparata, internetom i kablovskom televizijom. Grejanje je centralno sa novim radijatorima. Stan je kompletno renoviran, od novog parketa, preko zidova, nove drvenarije, PVC prozora, keramike, kupatila, nove kujne, vodovoda, eletroinstalacija i svega ostalog. Ulazna vrata su nova Bosal , blindirana i zaštitna od požara.

Stan je odmah useljiv, kompletno opremljen za život sa svim detaljima, bez ikakvog daljeg ulaganja.

Nalazi se u strogom centru Beograda i Vračara, 100 m od Krunske ulice, 100 m od Kalenić pijace, u blizini Hrama Svetog Save, mnogih restorana, kafića, pekara, banke, pošte, samoposluga i ostalih prodavnica. Zgrada je jedna od najlepših u Beogradu sa velelepnom i renoviranom fasadom. Zgrada ima nov, moderan lift, a unutrašnjost je veoma čista i održavana. Ulazna vrata zgrade su zaključana 24 sata dnevno, imaju interfon, a otključavaju se na senzor.

Stan je idealan za poslovne ljude, službenike ambasada, konzulata, stranih predstavništava, firmi koji traže luksuzan i visok nivo stanovanja u centru grada.

Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1

Kontakt info

Veles Nekretnine
Reg. posrednika br.
1149
Kontakt osoba
Jasmina Gavrilović
Telefon 1
064137... Prikaži broj
Adresa
Ljubana Jednaka 1
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine