+STARI GRAD VN 1714

Rige Od Fere , Kalemegdan, Stari Grad, Beograd, Srbija

1.000€ /mesečno

13 €/m²

Tip

Stan

Površina

75 m²

Struktura

3.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.0
Cena
1.000€ /mesečno
Površina
75 m² (13 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
02.05.2024
ID
1153343

Opis

Za one koji pored savršene lokacije, privatnosti, komfora, luksuza i mira, žele i potpuno autentičan prostor ovo je stan za vas. Prekoputa Kalemegdana i samo tri ulice ispod Knez Mihailove vas idealno pozicioniraju ukoliko želite sam centar grada ali i mirniju ulicu. Za one koji vole šetnju ili džoging, Kalemegdan park je odmah prekoputa a Sportski Centar 25 Maj i izlazak na reku 10-15 minuta pešaka niz ulicu.

Odvojena kapija i zasebni ulaz u stan vam omogućavaju privatnost i mir a izlazak i pogled na unutrašnje dvorište odsustvo uobičajene gradske buke. Prema tome, ukoliko tražite osećaj kao da boravite u kući a da ste pritom u samom centru grada, ovo je pravi prostor za vas. Dodajte uz sve navedeno autentičnost samog objekta - tripleksa: spavaća soba na otvorenoj galeriji, dnevni boravak sa plafonom od 4 metra, veoma komforna kuhinja sa direktnim pogledom na dvorište, trpezarija kao u bašti, soba u suterenu koja može poslužiti kao kancelarija & radni prostor, veći garderober ili mala gostinjska spavaća soba plus nekoliko "skrivenih" plakara-ostava za sve potrebštine...

U cenu je uračunat infostan i internet (SBB Eon Duo paket), vrednost oko 130 eur, vama ostaje samo potrošnja struje i vode (odvojeni vodomer). Useljiv odmah.

NAPOMENA: Visina plafona na galeriji je trenutno 178 cm uz napomenu da se malom rekonstrukcijom plafona u nekom trenutku može povećati na 185-188 cm.

Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149

Kontakt info

Veles Nekretnine
Reg. posrednika br.
1149
Kontakt osoba
Jasmina Gavrilović
Telefon 1
064137... Prikaži broj
Adresa
Ljubana Jednaka 1
Voždovac
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine