Novi Beograd, Blok 67a, A blok, Omladinskih brigada, 3.0, 81m2, 1100 EUR

Blok 67a, A Blok , Blok 67a, A Blok, Beograd, Srbija

1.100€ /mesečno

13 €/m²

Tip

Stan

Površina

81 m²

Struktura

3

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cena
1.100€ /mesečno
Površina
81 m² (13 €/m²)
Sprat
4
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
15.04.2024
ID
1089942

Opis

Potpuno nov, neuseljavan trosoban stan, komforan, po dogovoru će biti kompletno opremljena čajna kuhinja, poseduje dve spavaće sobe, kupatilo i toalet. Mogućnost zakupa do dva garažna mesta, uz doplatu po dogovoru. Stan je idealan kao poslovni prostor. Vlasnik nekretnine je pravno lice, a u cenu nije uračunat pdv.
Novoizgrađeni kompleks The One sastoji se iz više lamela, sa manjim brojem stanova po lameli, što u mnogome utiče na visok nivo stanovanja, viši kvalitet života i intimnosti. Između lamela, u unutrašnjosti kompleksa prevashodno će biti pešačka zona sa puno zelenila i vodenim ogledalom. Nalazi se na odličnoj lokaciji, nadomak svim bitnim objektima i saobraćajnicama.
Zgrada se odlikuje visokim kvalitetnom gradnje, kao i završnim obrada i materija: podovi su pokriveni tarketom, ugrađena je prvoklasna italijanska granitna keramija, sanitarije Villeroy i Boch, baterije Hansgrohe. Ugrađena je i visokokvalitetna aluminijumska stolarija sa troslojnim temopan staklima, kao i aluminijumske roletne. Hlađenje je obezbeđeno multisplit sistemom, dok je grejanje sa kontrolom potrošnje.
Agencijska provizija se plaća u iznosi od 50% + PDV dogovorene jednomesečne zakupnine za period zakupa u trajanju do 12 meseci GREJANJE - CG, sprat 4/, LIFT, TERASA, GARAŽA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 21515.

Kontakt info

Eminent Nekretnine
Reg. posrednika br.
440
Kontakt osoba
Nenad Avram
Telefon 1
069 482 ... Prikaži broj
Telefon 2
381 11 400 ... Prikaži broj
Adresa
Jurija Gagarina 20k, A Blok
Novi Beograd
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine