Savski venac, Beograd na vodi, Bulevar Vudroa Vilsona, 3.0, 74m2, 2500 EUR

Beograd Na Vodi , Beograd Na Vodi, Beograd, Srbija

2.500€ /mesečno

33 €/m²

Tip

Stan

Površina

74 m²

Struktura

3

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cena
2.500€ /mesečno
Površina
74 m² (33 €/m²)
Sprat
4
Ukup. spratova
16
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
23.04.2024
ID
1152253

Opis

U ponudi je trosoban stan, jako lepo sređen, uredan i prijatan, poseduje dve spavaće sobe, od kojih je jedna soba master, sa sopstvenim kupatilom, dodatno kupatilo, ostavu i terasu. Stan je kompletno opremljen kvalitetnim nameštajem i tehnikom. Svetao je, dvostrano orijentisan. Garažno mesto je uračunato u cenu. Park između zgrada biće završen do kraja godine.
Veoma lepa i kvalitetna zgrada Libera u okviru projekta Beograd na vodi, koja se nalazi u trećem redu zgrada od reke, u Park distriktu, u neposrednoj blizini Savskog parka. U izgradnji Libere biće korišćeni kvalitetni materijali, kao i u finalnoj obradi - višeslojni parket, porcelanske pločice u kupatilima i kuhinjama, dnevni boravak imaće velike prozore preko kojih se obezbeđuje prozračnost i osvetljenost prostorija. Sve sobe biće klimatizovane pomoću multisplit sistema. Zgrada ima unutrašnji lobi sa recepcijom, podzemnu garažu i skladišne prostorije. Velika prednost je veliko uređeno zajedničko dvorište sa igralištem za decu, ali i prostorom za odmor.
Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + PDV dogovorene jednomesečne zakupnine za period zakupa u trajanju do 12 meseci GREJANJE - CG, sprat 4/16, LIFT, TERASA, GARAŽA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 22114.

Kontakt info

Eminent Nekretnine
Reg. posrednika br.
440
Kontakt osoba
Nenad Avram
Telefon 1
069 482 ... Prikaži broj
Telefon 2
381 11 400 ... Prikaži broj
Adresa
Jurija Gagarina 20k, A Blok
Novi Beograd
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine