Prelep dvosoban stan na Telepu.

Telep , Telep, Novi Sad, Novi Sad, Srbija

113.000€

2 568 €/m²

Tip

Stan

Površina

44 m²

Struktura

2

Grejanje

Gas

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
113.000€
Površina
44 m² (2 568 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Ukup. spratova
3
Grejanje
Gas
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
07.03.2024
ID
1137738

Opis

Ovaj prelep dvosoban stan na Telepu nudi idealan dom za porodicu ili par koji traži udoban i funkcionalan prostor u mirnom okruženju. Sa svojim prostranim i svetlim prostorijama, ovaj stan pruža savršenu ravnotežu između udobnosti i praktičnosti.

Stan se nalazi u blizini svih bitnih sadržaja, kao što su škole, vrtići, prodavnice i parkovi, čineći ga savršenim izborom za one koji žele da budu u blizini svakodnevnih potreba. Takođe, dobro je povezan sa gradskim prevozom, što olakšava putovanje do drugih delova grada.

Enterijer stana je pažljivo osmišljen kako bi pružio udoban i prijatan životni prostor. Prostrana dnevna soba pruža dovoljno mesta za opuštanje i zabavu, dok kuhinja sa trpezarijom nudi funkcionalan prostor za pripremu obroka i obedovanje. Dve spavaće sobe obezbeđuju dovoljno privatnosti i prostora za odmor i rad.

Dodatni pogodnosti ovog stana uključuju mogućnost parkinga u blizini zgrade, kao i blizinu zelenih površina i rekreacionih zona za opuštanje i uživanje u prirodi.

Uz svoje moderne karakteristike i prijatnu atmosferu, ovaj dvosoban stan na Telepu predstavlja pravu oazu udobnosti i mira u srcu grada.

Agencijska sifra 524761

Kontakt info

King Nekretnine
Reg. posrednika br.
711
Kontakt osoba
King nekretnine
Mobilni telefon
021-221-5... Prikaži broj
Adresa
Kralja Aleksandra 4
Novi Sad , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine