Nova zgrada - Perfektan stan

................. , Kej, Novi Sad, Srbija

112.270€

2 878 €/m²

Tip

Stan

Površina

39 m²

Struktura

1.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.5
Cena
112.270€
Površina
39 m² (2 878 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
7
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
05.07.2023
ID
982152

Opis

Na prodaju je prelep jednoiposoban stan u Novom Sadu, smešten na keju, u novom kompleksu. Ovaj stan je savršenog rasporeda i pruža udoban i funkcionalan prostor za život.
Zgrada i sam stan su izgrađeni najkvalitetnijim materijalima, što garantuje dugotrajnost i visok standard. Stan se nalazi na drugom spratu, pružajući prijatan pogled na dvorište, koje je idealno za opuštanje i miran život.
Zgrada je opremljena video nadzorom, što obezbeđuje dodatnu sigurnost i mir stanarima. Stan se prostire na 39 kvadratnih metara i poseduje sve potrebne dozvole i uknjižbu, što olakšava proces kupovine, uključujući mogućnost kupovine putem stambenog kredita.
Najbolja lokacija u gradu čini ovaj stan još poželjnijim. Kej je poznato šetalište i omiljeno mesto za opuštanje i rekreaciju, sa blizinom reke i prelepim pogledom. Stan je okružen svim pogodnostima kao što su prodavnice, restorani, kafići i javni prevoz.
Ovaj jednoiposoban stan predstavlja izuzetnu priliku za one koji žele kvalitetan životni prostor u najboljem delu Novog Sada. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog savršeno lociranog stana i uživate u svim prednostima koje pruža.

Kontakt info

Trg Nekretnine
Reg. posrednika br.
711
Kontakt osoba
Trg Nekretnine
Telefon 1
021/23-00... Prikaži broj
Telefon 2
064/80-33... Prikaži broj
Adresa
Trg mladenaca 6
Novi Sad , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine