Dvosoban na N. Detelinari!

........... , Nova Detelinara, Novi Sad, Srbija

103.000€

2 641 €/m²

Tip

Stan

Površina

39 m²

Struktura

2

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
103.000€
Površina
39 m² (2 641 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
08.08.2023
ID
1004615

Opis

Dobrodošli u oazu udobnosti i stilskog života na Novoj Detelinari! Predstavljamo vam ovaj predivan dvosoban stan koji će vas oduševiti svojom kreativnošću i modernim dizajnom.
Smešten na drugom spratu, ovaj 39m2 stan pruža vam sve što vam je potrebno za udoban život. Čim kročite unutra, očaraće vas svetlost koja obasjava svaki kutak prostora, uz prostrano dnevno boravište koje je idealno za opuštanje i druženje sa prijateljima.
Uživajte u jutarnjoj kafi na terasi, koja pruža predivan pogled na okolinu i savršeno je mesto za osveženje i opuštanje. Zahvaljujući liftu, pristup stanu je jednostavan i praktičan, bez obzira na vaše potrebe i godine.
Ovaj stan je kompletno namešten sa pažnjom posvećenom svakom detalju. Svaki komad nameštaja je pažljivo odabran kako bi se stvorio harmoničan ambijent koji odražava moderni duh i udobnost. Bilo da je u pitanju prostor za spavanje, kuhinja ili kupatilo, sve je savršeno uklopljeno i prilagođeno vašim potrebama.
Dodatna pogodnost koju pruža ovaj stan je mogućnost kupovine parking mesta uz njega, što je zaista veliki plus u ovom delu grada. Nova zgrada iz 2020. godine pruža vam sigurnost, kvalitet i svežinu modernog stambenog prostora.
Lokacija je nešto što ovaj stan čini posebnim. U neposrednoj blizini se nalaze razne prodavnice, restorani, kafići, škole i vrtići, što vam omogućava da sve što vam je potrebno imate u blizini. Ovaj stan je odličan i za život i za izdavanje, pružajući vam mogućnost da uživate u svim pogodnostima živ

Kontakt info

Trg Nekretnine
Reg. posrednika br.
711
Kontakt osoba
Trg Nekretnine
Telefon 1
021/23-00... Prikaži broj
Telefon 2
064/80-33... Prikaži broj
Adresa
Trg mladenaca 6
Novi Sad , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine