Dvosoban duplex na N. Detelinari!

................. , Nova Detelinara, Novi Sad, Srbija

185.600€

2 729 €/m²

Tip

Stan

Površina

68 m²

Struktura

2

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cena
185.600€
Površina
68 m² (2 729 €/m²)
Sprat
5
Ukup. spratova
6
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
01.08.2023
ID
1000043

Opis

Dobrodošli u ovaj prelepi dvosobni duplex na Novoj Detelinari, u srcu Novog Sada! Ova nekretnina je pravi dragulj koji kombinuje moderan dizajn, funkcionalnost i vrhunsku lokaciju.
Smesten u novijoj zgradi, ovaj duplex pruža svežinu i kvalitet koji zaslužujete. Odličan raspored prostorija omogućava vam maksimalno iskorišćenje prostora, pružajući vam udobnost i fleksibilnost u organizaciji enterijera.
Prozračnost i svetlost su ključne karakteristike ovog stana. Veliki prozori omogućavaju obilje prirodne svetlosti da prožima prostor, stvarajući atmosferu koja je istovremeno osvežavajuća i prijatna. Uz to, terasa vam pruža dodatni prostor za opuštanje i uživanje na otvorenom.
Lift vam omogućava lako i brzo kretanje između spratova, olakšavajući svakodnevne aktivnosti i pružajući vam dodatnu praktičnost.
Ovaj duplex je uknjižen, što vam pruža sigurnost i olakšava proces kupovine. Takođe, moguća je kupovina putem stambenog kredita, što vam pruža fleksibilnost i olakšava finansijski aspekt.
Lokacija ovog stana je neuporediva - Nova Detelinara. Ova top lokacija vam pruža sve što vam je potrebno na dohvat ruke. Od prodavnica, restorana, kafića, do obrazovnih ustanova i zdravstvenih ustanova - sve je nadohvat ruke. Uživaćete u blizini svih potrebnih sadržaja i lakoći pristupa.
Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog jedinstvenog dvosobnog duplexa na Novoj Detelinari. Za više informacija ili da dogovorite obilazak, slobodno nas kontaktirajte. Vaš novi dom čeka na vas

Kontakt info

Trg Nekretnine
Reg. posrednika br.
711
Kontakt osoba
Trg Nekretnine
Telefon 1
021/23-00... Prikaži broj
Telefon 2
064/80-33... Prikaži broj
Adresa
Trg mladenaca 6
Novi Sad , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine