Luksuzan stan na Paliluli, 150 m2

Stara železnička Kolonija , Palilula, Palilula, Niš, Srbija

140.000€

933 €/m²

Tip

Stan

Površina

150 m²

Struktura

4

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cena
140.000€
Površina
150 m² (933 €/m²)
Sprat
2
Ukup. spratova
2
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Parking
Da
Nameštenost
Namešten
Ažuriran
28.04.2024
ID
784720

Opis

Na prodaju luksuzan stan na Paliluli, 150 m2 kompletno namešten,sa svim stvarima.Nalazi se u mirnoj ulici ,na drugom spratu, nije poslednji, nadograđene starije zgrade, bez lifta. Završen je i sređen 2015.godine. Po strukturi je četvorosoban. Sastoji se iz dva dela. Prvi deo čine hodnik,kupatilo sa đakuzi kadom,odvojena velika kuhinja i ostava,trpezarija,ogroman dnevni boravak i velika terasa na koju se izlazi i iz kuhinje i iz dnevnog boravka. Dugi deo stana je odvojen od prvog dela , velikim degažmanom i vratima.Sastoji se od tri komforne spavaće sobe,terase i kupatila sa savremenom tuš kabinom.
U celom stanu su kvalitetne podne obloge, tarket parket i granitna keramika.Na prozorima kvalitetna pvc stolarija.Urađena hidro,zvučna i termo izolacija.Sigurnosna ulazna vrata,unutrašnja vrata puno drvo.U stanu ima alarmni sistem i video nadzor koji pokriva ulazni deo zgrade i deo dvorišta oko zgrade.U stanu ima četiri klime i instalacija za etažno podno grejanje.
Uz stan ide i pripadajuća podrumska prostorija kao i dva parking mesta.Stan je u uknjižen,privatna svojina 1 kroz 1. Mogućnost kupovine isključivo za gotovinu. Ovo je samo deo naše ponude, ovaj kao i druge stanove sa većim brojem fotografija možete pogledati na našem sajtu. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt info

Bulevar Nekretnine
Reg. posrednika br.
519
Kontakt osoba
Bulevar Nekretnine
Telefon 1
060054... Prikaži broj
Telefon 2
+ 381 18 577... Prikaži broj
Adresa
Trg Kralja Aleksandra 2a lokal m15
Preko puta Pravnog fakulteta, zgrada Aleksandrija
Niš , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine