- palilula sf 2059

Sloga , Karaburma, Palilula, Beograd, Srbija

2.950€

45 €/m²

Tip

Stan

Površina

65 m²

Struktura

10.0

Detalji

Tip
Stan
Struktura
10.0
Cena
2.950€
Površina
65 m² (45 €/m²)
Sprat
Ažuriran
25.04.2024
ID
1107726

Opis

U ulici Sloga, udaljenoj sedam minuta automobilom od Vukovog spomenika a desetak minuta od Trga Republike, gradimo modernu i visokokvalitetnu zgradu sa devet stanova.

Naš tim renomiranih i nagrađivanih arhitekata i dizajnera, kao i izvođača sa dugogodišnim iskustvom, usredsređen je da zajedno napravimo savršen dom za Vas.

Smart home system je opcionalno dostupan klijentima koji žele da uživaju u svim njegovim pogodnostima.

Obzirom da smo orjentisani ka budućnosti i energetskoj efikasnosti, za određeni broj parking mesta u garaži predviđeni su priključci za punjače za vozila na električni pogon. Punjače će biti moguće aktivirati prekidačem iz vašeg stana ili pomoću smart home sistema, ukoliko se odlučite za tu opciju, kako niko drugi ne bi mogao da koristi Vaš punjač za električno vozilo.

Energetski pasoš je još jedan dokaz naše orjentisanosti ka efikasnoj potrošnji energije, a ujedno i umanjenju troškova naših klijenata za električnu energiju.

Aluminijumska stolarija, termo i zvučna izolacija pružiće budućim stanarima komfor dostojan savremene gradnje visokog kvaliteta. Keramika prve klase, tarket namenjen za podno grejanje, podno grejanje pomoću sistema vazduh-voda ili kotla, konzolne WC šolje, luksuzna sanitarija i moderni prekidači su samo neke od dodatnih pogodnosti koje će Vaš život u Sloginoj pretvoriti u pravo uživanje.

Kreditnim kupcima, shodno dogovoru, nudimo opciju kupovine kompletno opremljenog stana k

Kontakt info

Reg. posrednika br.
1421
Kontakt osoba
Gordana Petrovic
Telefon 1
065/821 ... Prikaži broj
Telefon 2
064/821 ... Prikaži broj
Adresa
Varovnicka 22a
Zvezdara
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine