Stari grad, Dom Omladine - Makedonska

Makedonska , Dom omladine, Stari Grad, Beograd, Srbija

270.000€

3 970 €/m²

Tip

Stan

Površina

68 m²

Struktura

2.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.5
Cena
270.000€
Površina
68 m² (3 970 €/m²)
Sprat
5
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
23.04.2024
ID
1160432

Opis

2.5, 68m2, 5/5, lift, CG, klima, internet, interfon, ktv.

Makedonska ulica se nalazi u najužem gradskom jezgru, počinje od trga Republike i ide do Svetogorske ulice. Retko koja ulica u gradu može se pohvaliti da su u najbližoj okolini Trg Republike, Skupština grada, crkva Sv. Marka, dok su Terazije, hotel Moskva ili Skadarlija na pet minuta hoda.

U prilici smo da Vam ponudimo komforan dvoiposoban stan na petom spratu odlične petospratne salonske zgrade građene krajem dvadesetih, sa liftom, izuzetnim ulaznim holom, čistim i održavanim ulazom i stepeništem. Zgrada je na idelnoj poziciji jer su Trg Republike i Knez Mihajlova ulica na dva minuta hoda, kao i Skadarlija i Dom omladine. Stan je dvostrano orijentisan, vrlo komforan i funkcionalnog rasporeda prostorija, izuzetno svetao i izolovan od gradske buke zbog spratne visine. Kuhinja je prebačena na bivšu terasu čime se postigla maksimalna iskorišćenost prostora. Sve prostorije su dobrih veličina i imaju prozore. Iznad stana je tavanski prostor a krov zgrade je potuno sređen. Stan je u odličnom stanju i dobro je održavan pa ne zahteva dodatna veća ulaganja. Godinama je izdavan u svrhu kancelarijskog prostora pa je idealan i za tu namenu, naravno pored namene stanovanja.

Pravi izbor za kupce koji traže nepokretnost bez većih ulaganja na vrhunskoj lokaciji što za stanovanje što kao investiciono ulaganje.

Od prostorija: prostrano ulazno predsoblje, kuhinja, prijemni salon/trpezarija, dnevni bo

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine