Uzivajte u radu – Kako da dekorisete svoju kancelariju

Vecina kancelarija u Beogradu, Novom Sadu ili nekom drugom gradu imaju jednu zajednicku osobinu – u njihovo uredjenje nije ulozeno mnogo vremena. Mozda toga niste bili svesni kada ste opremali svoju kancelariju, ali je vrlo bitno da se u njoj osecate prijatno i orno za rad, a to se moze postici pravilnim odabirom namestaja i dekorativnih detalja. Uredan kutak koji odise energijom dace Vam potreban elan za rad i ciniti Vas produktivnijim i srecnijim. Da biste sebi stvorili upravo takvo mesto za rad, procitajte sledecih par saveta.

je vrlo bitno da se u njoj osecate prijatno i orno za rad, a to se moze postici pravilnim odabirom namestaja i dekorativnih detalja. Uredan kutak koji odise energijom dace Vam potreban elan za rad i ciniti Vas produktivnijim i srecnijim. Da biste sebi stvorili upravo takvo mesto za rad, procitajte sledecih par saveta.

29

Prva i najvaznija stavka kada je u pitanju uspesno uredjenje radnog prostora jeste da on bude uredan. To znaci da treba da rascistite nered i pronadjete adekvatan nacin i mesto za odlaganje sitnica koje su na Vasem stolu jer nemaju svoje mesto. Na Vasem stolu posle ovog poduhvata treba da ostanu samo osnovne stvari. Mesto za odlaganje vecih i manjih potrepstina je vrlo bitno u svakoj kancelariji, jer cete tako uvek znati gde Vam se sta nalazi a sto Vam nece biti pretrpan.

31

Elektricna oprema koja je neophodna u svakoj kancelariji narusava kvalitet vazduha, i zato je preporucljivo da nabavite bar jednu biljku koja ce Vam obezbedjivati cistiji vazduh. Osim toga, biljke ce mnogo uticati i na vizuelni utisak koji Vasa kancelarija ostavlja, narocito ako pronadjete raznobojne, zanimljive saksije. Ako niste ljubitelj saksijskog cveca, mozete redovno kupovati sveze cvece i bacati ga kada se osusi.

images39

I Vasa kancelarija treba da ima vas licni pecat, isto kao i Vas dom. Tako, na primer, mozete nabaviti tablu na koju mozete kaciti recenice ili slike koje Vas inspirisu, ili zalepite interesantnu foto tapetu manjih dimenzija kako biste se osecali sto prijatnije i opustenije.

c96f0d11edc4f6881814f10e96dc0ed4