Interesantna resenja za lepo i funkcionalno kupatilo

Mala kupatila cesto predstavljaju veliki izazov za opremanje i upravo takve situacije zahtevaju veliki broj kreativnih ideja koje ce Vam pomoci da taj proces zavrsite sto uspesnije. Svaki element koji se nadje u Vasem kupatilu, narocito kada je ono manje kvadrature, treba da ima svoju svrhu i bude funkcionalan, pa zato pogledajte neke od narednih predloga pre nego sto krenete u kupovinu.

e funkcionalan, pa zato pogledajte neke od narednih predloga pre nego sto krenete u kupovinu.

36

Svoje sarene i mekane peskire ne morate da odlazete u velike ormare koji dodatno smanjuju mali prostor, vec ih izlozite na otvorenim policama. Osim atraktivnih lebdecih polica, mozete se odluciti i za neobicna resenja poput drvenih merdevina.

37

Kada je u pitanju boja, dobro razmislite o paleti. Neutralne boje ce stvoriti toplu atmosferu i estetski prijatan ambijent. Upravo zato neutralna paleta boja treba da bude osnova za Vase kupatilo, a da biste postigli dubinu, upotrebite razlicite teksture i sare.

36

Boju mozete dodati kroz detalje. Pronadjite peskire i otirace upadljivih boja, a bade mantile veselih boja okacite na vidno mesto. Cak i ram na ogledalu moze biti upadljiv, ako ste niste ljubitelj enterijera u kojima se mogu videti samo neutralne boje.

34