Pripremite elegantno utociste za bebu – Ideje za uredjenje moderne decije sobe

Uredjenje savrsene sobe za bebu moze biti vrlo zanimljivo i kreativno, ali i zbunjujuce za mnoge mlade roditelje koji ne znaju odakle poceti ovaj proces. Da bi Vam uredjenje sobe za Vase novorodjence proteklo sto bezbriznije i zavrsilo se sto uspesnije, pogledajte narednih par ideja koje su inspirisane jednostavnim linijama i stilom.

risane jednostavnim linijama i stilom.

17

Premda Vam se moze uciniti da je najbolja ideja zapoceti sa ruzicastom ili plavom bojom, u zavisnosti od pola bebe, ipak je prakticnije opredeliti se za neutralne nijanse poput sive ili krem. Neutralne boje su mnogo jednostavnije za kombinovanje, a i odlicno izgledaju kada se upare sa detaljima u jarkim, smelim bojama. Pored toga, takve boje stvaraju mirnu i opustajucu atmosferu.

19

Namestaj jednostavnih linija i sa prostorom za skladistenje je dobra ideja kako estetski, jer sobu cini prostranijom, tako i u funkcionalnom smislu, jer ce Vam sigurno trebati dosta prostora za odlaganje svih stvari koje ste nabavili u okviru priprema za dolazak bebe.

18

Osvetljenje takodje mora biti pazljivo odabrano. Centralno svetlo, luster, Vam nece biti dovoljan, pa potrazite zanimljive i moderne stone i podne lampe koje ce davati blago svetlo koje ce Vam biti vise nego potrebno i koje ce vise prijati bebi od jakog centralnog svetla.

16