Kreativne ideje za dekorisanje zidova – Kako da psvezite svoj dom

Ako ste u potrazi za kreativnim, interesantnim i jednostavnim nacinima da osvezite svoj dom, pravo resenje za Vas je dekoracija zidova koja ce ostaviti najsnazniji utisak. Pri uredjenju enterijera, ljudi najcesce najvise paznje obracaju na namestaj, tepihe i druge detalje, dok na zidove cesto zaboravljaju, a upravo oni pruzaju najsire mogucnosti za davanje licnog pecata.

boravljaju, a upravo oni pruzaju najsire mogucnosti za davanje licnog pecata.

23

Zid koji nije zaklonjen namestajem je odlicno mesto da okacite svoje omiljene slike, ali i druge dekorativne predmete i uspomene i na taj nacin dobijete jedinstvenu prostoriju. Ovo je odlican nacin da na elegantan i neponovljiv nacin ucinite sobu prijatnijom, a da li cete predmete kaciti po nekom odredjenom rasporedu ili ne, to zavisi samo od Vasih zelja.

22

Na raspolaganju Vam je i veliki izbor nalepnica za zidove koje mozete naci u vidu cvetova, geometrijskih oblika ili natpisa, ili pak naruciti personalizovane nalepnice.

24

Tapete su jedan od najjednostavnijih, ali i najefektnijih nacina da dekorisete svoje zidove i unesete dozu svezine u svoj dom. Za najjaci utisak odaberite tapetu smelog ili krupnog dezena i njome oblozite samo jedan zid.

25