Panoramski prozori – Brojne prednosti ove solucije

Panoramski prozori mogu na mnogo nacina da unaprede izgled Vaseg doma. Premda ima i onih koji ih smatraju zastarelima, ovo resenje sigurno treba uzeti bar u razmatranje kada razmisljate o prozorima za Vasu kucu.

13

Iako Vas cena moze odvratiti od ove vrste prozora, oni uveliko doprinose estetskom utisku koji Vasa kuca, ali joj dodaju i na vrednosti. Panoramski prozori omogucavaju da vise svetlosti prodre u prostoriju i tako je cine svetlijom i, zahvaljujuci panoramskom staklu, dozvoljavaju da suncevi zraci prodru u sobu pod razlicitim uglovima.

12

Panoramski prozori su i izvanredna fokusna tacka u prostoriji, a i cine je prijatnijom za boravak. Kod takvog prostora mozete organizovati kutak za citanje i odmor i tada se preporucuje da koristite bogate boje i teksture i dosta jastuka kako biste stvorili sto ususkaniju atmosferu.

14

Bilo da se odlucite za minimalisticki, savremen ili neki drugi stil uredjenja, panoramski prozori mogu da se uklope u taj ambijent. Prozori koje karakterisu ciste linije i uglovi se dosta lakse odrzavaju i bolje uklapaju u savremeni enterijer od onih zakrivljenih, a prostor za odlaganje stvari ispod takvog prozora je odlicno resenje za moderne, minimalisticki uredjene domove. Ipak, ako vise volite neki drugi stil, lako cete i prozore prilagoditi njemu.

15