Kako da umetnickim radovima unapredite svoj zivotni prostor

Ako ste upravo kupili moderan stan u centru Beograda, verovatno cete zeleti da ga uredite u skladu sa mestom, okruzenjem i savremenim dobom u kome zivimo. U tu svrhu mozete iskoristiti umetnicke radove strateski odabrane i postavljene tako da Vas dom ucine modernijim. Ovako cete to postici.

dabrane i postavljene tako da Vas dom ucine modernijim. Ovako cete to postici.

Large-Wall-Art-in-Mediterranean-Living-Room

Ukoliko imate veliku povrsinu zida koja je slobodna, tu ce Vam trebati radovi veceg formata da bi se slagali sa proporcijama zida. Previse mali komadi na velikom zidu imace upravo suprotan efekat od onoga sto zelite da postignete i taj prostor ce izgledati neuredno, dok ce srazmerna slika biti odlicna centralna tacka u prostoriji.

63900f0ed75178e97a66ab858225658c

Umetnost je pravi nacin da pokazete svoj ukus i stil i to imajte na umu kada koristite umetnicka dela za dekoraciju prostora. Zato treba pronaci i uloziti u ona dela koja Vam se zaista svidjaju i koja Vam nece brzo dosaditi.

image28s

Umetnicka dela su odlican nacin da prostoriji dodate zivost i osecaj kretanja, a izbor boja na njima moze unaprediti, ili cak i diktirati paletu boja u sobi. Neutralne boje u enterijeru su prava podloga za izlaganje Vaseg omiljenog umetnickog dela, koje ce uciniti prostoriju zanimljivijom, ali i postati centralna tacka u njoj.

28