NOVOGRADNJA, ČETVOROSOBAN STAN, VPR, SMART ZGRADA, JAGODIN MALA

Kosovke Devojke , Jagodin mala, Pantelej, Niš, Srbija

208.000€

1 793 €/m²

Tip

Stan

Površina

116 m²

Struktura

4

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cena
208.000€
Površina
116 m² (1 793 €/m²)
Sprat
Prizemlje
Ukup. spratova
3
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
15.04.2024
ID
1091217

Opis

Na prodaju stan u Jagodin mali. Nalazi se u ušukanom delu grada, izolovanom od gradske gužve, idealan za porodičan mir, a u neposrednoj blzini vrtića, škole, ambulante, nišavskog keja, brojnih trgovinskih radnji i na samo 1km od centralnog dela grada, što omogućava moderan stil življenja. Uža lokacija između Pantelejske crkve i TC Delta planet.
Stan ima 116m2 projektovane površine, po strukturi je četvorosoban, nalazi se na visokom prizemlju.
Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, degažmana, tri spavaće sobe, kupatila, zasebnog sanitarnog čvora i komforne terase.
Objekat je građen po savremenim standardima i vrhunskog kvaliteta građevinskog materijala. Alubond u kombinaciji sa demit fasadom, unutrašnja i spoljašnja termo i zvučna izolacija, PVC SALAMANDER stolarija, unutrašnja strana bele (elegantne), spoljašnja antracit boje, sa reflektujućim četvoroslojnim staklima, neprovidna sa spoljašnje strane. Podne obloge od prvoklasnog sedmoslojnog tarketa (debljine 14mm), granitna i protivklizna keramika, etažno-podno grejanje, moderna keramika i sanitarija vrhunkog kvaliteta I dizajna.
SMART HOME SISTEM UPRAVLJANJA počevši od ulaznih vrata sa identifikacijm lica, pametne brave, utičnice, prekidači, elekreo podizači roletni i brojne pogodnosti savremenog i atraktivnog upravljanja svim električnim uređajima, grejnim i rashladnim uređajima, alarmnim sistemom, video nadzorom, senzorima za hidro i protivpožarne

Kontakt info

Bulevar Nekretnine
Reg. posrednika br.
519
Kontakt osoba
Bulevar Nekretnine
Telefon 1
060054... Prikaži broj
Telefon 2
+ 381 18 577... Prikaži broj
Adresa
Trg Kralja Aleksandra 2a lokal m15
Preko puta Pravnog fakulteta, zgrada Aleksandrija
Niš , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine