PRODAJA CETVOROSOBNOG STANA U NOVOGRADNJI NA STAROM GRADU, DORCOL

Gospodar Jovanova , Dorcol, Stari Grad, Beograd, Srbija

1.020.000€

6 000 €/m²

Tip

Stan

Površina

170 m²

Struktura

4

Grejanje

Etažno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cena
1.020.000€
Površina
170 m² (6 000 €/m²)
Sprat
5
Grejanje
Etažno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Ne
Ažuriran
26.04.2024
ID
984400

Opis

Predstavljamo Vam premium stambeni objekat na savrsenoj lokaciji, u neposrednoj blizini Kalemegdana, Trga republike, Skadarlije kao i dru-gih vaznih i monumentalnih zdanja na Starom gradu.
Pozicioniran je u mirnoj, jednosmernoj ulici, dvostrano je uzidan i orijen-tisan, inovativan i atraktivan. Karakteristican po svom izgledu, prepoz-nat je kao moderna i intimna butik - zgrada, jer objekat poseduje mali broj stanova, na svakoj etazi(ukupno 8 nadzemnih - prizemlje, 6 sprato-va i povuceni sprat) nalazi se po jedan stan.

U izgradnji se koriste najnovije tehnike i najbolji materijali kako bi ova unikatna i luksuzna visespratnica pruzila maksimalan komfor, bezbed-nost i jedinstven osecaj svojim buducim vlasnicima.
Svakom detalju se poklanja izuzetna paznja, od termo, zvucne i hidro izolacije, preko ventilisane fasade(Selina kamen sa portalima od ma-siva), Reynaers aluminijumskih profila, Bticino smart sistema, do Lis-tione Giordano parketa, Villeroy & Bosh sanitarija i Ariostea keramike. Grejanje i hladjenje je obezbedjeno preko toplotnih pumpi i konvektora u plafonima, u kupatilima je predvidjeno podno zagrevanje. Spratna visina iznosi 2,95m.

Po zelji kupca, postoji mogucnost da se nekretnina podeli na dve zaseb-ne jedinice.
Objekat poseduje recepciju sa lobijem i podzemnu garazu koja funkcinise kao autonomna platforma - vlasnik narucuje svoje vozilo(svako parking mesto ima obezbedjen elektro punjac). Moguce je kupiti 1 ili 2 parking mesta po ceni od 50000e za svako.

Kontakt info

Agencija Nekretnine Obradovic
Reg. posrednika br.
109
Kontakt osoba
Djordje Milutinovic
Mobilni telefon
063/867-... Prikaži broj , 011/409-3... Prikaži broj Reg.br 109
Adresa
Terazije 27
Palilula
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine