Savski venac, Beograd na vodi, Hercegovačka, 3.0, 90m2, 387000 EUR

Beograd Na Vodi , Beograd Na Vodi, Beograd, Srbija

387.000€

4 300 €/m²

Tip

Stan

Površina

90 m²

Struktura

3

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cena
387.000€
Površina
90 m² (4 300 €/m²)
Sprat
6
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Garaža
Da
Parking
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
10.04.2024
ID
932121

Opis

Predstavljamo vam izuzetnu novu zgradu u ponudi Beograda na vodi - Terra. Ova zgrada pruža jednostavan život sa obiljem sadržaja, a nalazi se u neposrednoj blizini šetališta. Ono što je posebno istaknuto kod ove zgrade jeste njen visoki standard kvaliteta, kako u pogledu građevinske izrade, tako i u odabiru završnih materijala.
Stanovi u zgradi Terra su pažljivo osmišljeni kako bi pružili udobnost i luksuz. U ponudi imamo izuzetan trosoban stan površine 90m2, opremljen najfinijim materijalima. Stan se sastoji od dve prostrane spavaće sobe, moderno dizajniranog kupatila i toaleta, kao i dve terase sa predivnim pogledom na reku.
Takođe, vlasnici stanova imaju pristup zajedničkom dvorištu sa dečijim parkom koji se nalazi u centru, između zgrade Terra i Aria. Na krovu zgrade se nalazi prelepa zajednička zen bašta, koja pruža miran kutak za opuštanje.
Ova zgrada se nalazi u drugom redu od obale Save, što omogućava blizinu reke i pruža predivan pogled koji se prostire iz vašeg stana. Dodatno, kompletno luksuzno opremljen stan doprinosi vašem udobnom i elegantnom načinu života. Za vašu sigurnost, zgrada Terra je obezbeđena fizičko-tehničkim merama sigurnosti koje pružaju mir i bezbrižnost. Garažno mesto je dostupno uz doplatu.
Pozivamo vas da istraži

Kontakt info

Eminent Nekretnine
Reg. posrednika br.
440
Kontakt osoba
Nenad Avram
Telefon 1
069 482 ... Prikaži broj
Telefon 2
381 11 400 ... Prikaži broj
Adresa
Jurija Gagarina 20k, A Blok
Novi Beograd
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine