Zasto se odluciti za trakaste zavese

Trakaste zavese su odlican izbor ne samo za poslovne, vec i za stambene prostore, a podjednako dobro obezbedjuju privatnost, sprecavaju prolazak nezeljene spoljne svetlosti i doprinose izgledu same prostorije. Ne samo da je njima vrlo lako rukovati, vec i mozete sami da podesite zavese za zeljeni nivo osvetljenja. Trakaste zavese imaju jos pozitivnih osobina.

nivo osvetljenja. Trakaste zavese imaju jos pozitivnih osobina.

trakaste-zavese-1

Trakaste zavese se postavljaju vrlo lako, i za to je potrebno ne vise od 10 minuta. Rukovanje je jednako prosto kao i postavljanje i obavlja se preko dva kanapa, od cega jedan sluzi za rotiranje, a drugi za povlacenje traka. Ove zavese se mogu naci u razlicitim velicinama i sa razlicitim sirinama traka, premda je standardna sirina trake 127mm, a prodaju se na metar.

p5931_7cde9_thumb

Trakaste zavese se prave od razlicitih materijala, od gume i aluminijuma pa sve do plastificirane tkanine, a njima se moze upravljati i preko daljinskog upravljaca. Kada su u pitanju boje i dezeni, i taj izbor je vrlo sirok, a mogu se naci cak i one raznobojne koje su odlican izbor za deciju sobu. Za dnevnu sobu, prostoriju koja se najcesce koristi, najbolji izbor su one izradjene od plastificirane tkanine jer ne skupljaju prasinu.

pic11