Neutralne boje za topao enterijer

Premda neki misle da su neutralne boje nezanimljive i zastarele, one su sa razlogom izbor brojnih dizajnera. Neutralne boje Vam omogucavaju da ispoljite svoju smelost u uredjenju enterijera kroz razne upadljive manje ili vece elemente, koji ne bi dosli do izrazaja da Vam je i pozadila jarkih boja, vec bi se postigao potpuno suprotan efekat.

, vec bi se postigao potpuno suprotan efekat.

преузимање

Ono sto je vazno kod neutralnih boja jeste to sto necete morati da ponovo krecite kad pozelite promenu, sto jeste slucaj u enterijerima u kojima se smele boje nalaze na tako velikim povrsinama. One ce uvek biti klasican izbor i pruzaju Vam mogucnost da unesete dosta sarenila u prostoriju, a promena par upecatljivih detalja u takvoj prostoriji moze drasticno da promeni citav enterijer i ucini ga zivljim.

Enterijer-u-kojem-dominiraju-žive-boje

Osim toga, neutralne boje se odlicno uklapaju u svaki stil uredjenja enterijera, od tradicionalnog do savremenog, tako da sa njima ne mozete pogresiti. Odlican su izbor i za decije sobe. Umesto klasicnog izbora – roze ili plave boje, opredelite se za neku neutralnu i ostatak sobe dekorisite po svojoj zelji. Tako cete moci da odaberete sarenoliki namestaj i druge detalje jarke boje i sigurno soba nece izgledati pretrpano.

images (1)

Ako ste malo vestiji u uredjenju enterijera, probajte da mesate razne neutralne boje. To mozete uraditi putem pruga na zidovima, kombinovanjem namestaja neutralnih boja ili na neki drugi nacin.

7