Osvezite svoj zivotni prostor – Par korisnih ideja

Ako smatrate da je Vasem domu potrebno malo preuredjenje, treba da znate da uz par jednostavnih i jeftinih trikova lako mozete osveziti svoj zivotni prostor. Ovakve promene su cak i pozeljne, jer se cestim pokusajima dolazi do najboljeg moguceg izgleda prostorije.

images

ekretnine.com/blog-images/uploads/2015/10/images2.jpg">images

Da bi soba izgledala daleko bolje nego ranije, ne morate kupovati nov namestaj, dovoljno je da nabavite nov prekrivac ili navlaku. Na taj nacin ce namestaj izgledati novo, a prekrivac moze biti kakav god zelite, dok god se potpuno razlikuje od prethodnog.

kauc_sareni

Omiljenu ili naijstaknutiju komodu u sobi osvezite tako sto cete zameniti dekoracije ili ram za slike na njoj, a mozete je i potpuno prefarbati. Dodajte stone ili podne lampe da biste dobili romanticnije osvetljenje, ukoliko Vam je do sada jedini izvor svetlosti bio luster.

images (3)

Krecenje i promena zavesa su najuocljivije promene, ali one i zahtevaju malo veca ulaganja. Ako se ipak odlucite za krecenje, uradite nesto sto do sada niste imali u svom enterijeru – okrecite dva suprotna zida u boju koja se razlikuje od one koja je na ostalim zidovima. Mozete se opredeliti i za pruge ili tapete.

images (2)

Ukoliko postoji mogucnost, mozete jos i promeniti raspored namestaja i zakaciti neku dodatnu sliku ili par ogledala. Osim toga, biljke su takodje odlican nacin da soba dobije nove boje i deluje mnogo vedrije. Ukoliko niste iskusni u uzgajanju biljaka, raspitajte se koje su to vrste koje zahtevaju vrlo malo nege, a ako vec imate ukrasno bilje u stanu, obogatite svoj dom za jos neku upecatljivu vrstu.

преузимање