Vuneni tepisi – Prednosti i odrzavanje

Mekani vuneni tepisi u svaki dom unose osecaj topline i udobnosti i atmosferu cine prijatnijom. Koji god dezen ili velicinu da odaberete, sigurno ce stvoriti domaci osecaj, a s obzirom na to da su oni posebno poznati po svojoj toplini, odlican su izbor za pod od laminata ili plocica.

преузимање (1)

ef="https://www.svenekretnine.com/blog-images/uploads/2015/10/преузимање-11.jpg">преузимање (1)

Tepisi od vune cine da svaka soba izgleda komfornije. Mozete se odluciti za jedan veci i kreirati centralnu tacku u prostoriji ili se opredeliti za dva mala i stvoritii razigraniju atmosferu. U spavacoj sobi bi to trebalo da budu dva manja sa obe strane kreveta, a u decijoj se mogu naci jedan ili dva, sareni ili neutralne boje, u zavisnosti od toga koliko drugih boja imate u prostoriji.

wool-carpet-for-living-room-dxmoggwm

Kada je u pitanju odrzavanje vunenih tepiha, potrebno je usisavanje bar dva puta nedeljno, ali ne treba koristiti cetke jer one mogu da ostete vunu. Ako se desi da na vuneni tepih prospete neku tecnost, ne trljajte mrlju jer cete je tako samo prosiriti. Cistom krpom upijte tecnost a nakon toga upotrebite sredstvo za uklanjanje mrlja ili pomesajte blagi deterdzent sa mlakom vodom. Mozete cak na problematicno mesto staviti malo gazirane vode, koju nakon ciscenja treba upiti cistim ubrusom.

Customize-Japanese-style-super-soft-anti-slip-wool-carpet-mats-girls-bedroom-child-floor-carpets-for