Novogodisnja noc – Dekoracija praznicnog stola

Docek Nove godine je idealna prilika da svoj sto dekorisete na najlepsi i najsvecaniji moguci nacin. Za to Vam nije potrebno mnogo novca, vec dobra volja i kreativnost. Dekoracija stola za novogodisnju noc je vrlo slicna dekoracijama u stana i ukrasima na jelki, sto znaci da ima dosta zvoncica, masni, sisarki, detalja koji podsecaju na sneg  i poklone, a tu su i neizostavne svece.

asni, sisarki, detalja koji podsecaju na sneg  i poklone, a tu su i neizostavne svece.

Gold-New-Years-Eve-Table-250x375

Odaberite svecani stolnjak u duhu praznika – bele, crvene ili zlatne boje, a mozete dodati i nadstolnjak za jaci efekat svecanosti. U centar stola mozete staviti jednu vecu svecu, koja ce atmosferu uciniti toplijom i doprineti osecaju praznika. Ako imate male svece, onda postavite vise njih na razlicitim mestima. Od detalja mozete pronaci i salvete sa novogodisnjim motivima, koje su karakteristicne za bas taj period godine i retko se koriste.

1386747675_novogodisnja-dekoracija-stola (7)

Ukoliko volite da dekorisete prirodnim materijalima, na raspolaganju su Vam sisarke, grancice bora i razne bobice. Pronadjite staklenu, providnu ciniju, u nju stavite elemente koje zelite i stavite je u sredinu stola.

novogodisnja-dekoracija-stola-10

Novogodisnja noc nije pravo vreme za minimalizam, ali ako zelite da Vasa dekoracija bude sto jednostavnija, odlucite se za belu boju ali i mnogo ukrasa – izaberite bele sjajne kugle, jelkice, male poklone i po zelji dodajte po koji detalj u boji.

new-years-eve-glam-2