Zanimljive ideje za uređenje trpezarije

Ako želite da osvežite izgled svoje trpezarije ili niste sigurni kako možete dekorisati ovu prostoriju, dovoljno će biti da pogledate narednih par ideja i saveta i sigurno ćete pronaći odgovarajući način da ovaj deo svog doma ulepšate i još više uživate u njemu.

18

//www.svenekretnine.com/blog-images/uploads/2016/10/18.gif">18

Ako ste ljubitelj detalja u starinskom stilu, bele stolice sa ljubičastim štofom će biti odličan izbor za Vas. U tom slučaju se možete opredeliti i za detalje od stakla koji će biti pravi dodatak ovako uređenoj trpezariji. Stolice u žutoj boji će najbolje izgledati u trpezariji u kojoj preovladava bela boja i na najbolji način će istaći njen minimalistički način uređenja.

purple-dining-room-chair-slipcovers

Rustični elementi poput onih koji imitiraju detalje iz prirode se odlično slažu sa drugim elementima u zelenoj boji, dok su zelena i plava boja odličan dodatak trpezariji koja je ispunjena neutralnim bojama. Trpezarija u neutralnim tonovima je takođe odlična ako biste voleli da ovu prostoriju učinite modernom i odaberete stolice u različitim stilovima. Pored toga, moderno ali minimalistički uređena trpezarija Vam daje mogućnost da dodate jednostavne ali efektne elemente poput uramljenih natpisa ili cvetnih tapeta u neutralnim tonovima.

15

Još jedan odličan način za osveženje izgleda trpezarije jesu cvetni elementi i bilo da su to zavese ili zidne nalepnice, one će učiniti prostor vedrijim i veselijim. Zavese u smaragdnoj boji, ili pak zid te boje, su vrlo efektnan detalj i ova boja će se dopasti onima koji žele veliku promenu u izgledu prostorije, samo povedite računa o ostalim komadima nameštaja koji moraju biti neupadljivi i u tonu sa jarkim elementom.

16