Proleće u Vašem domu

Proleće je upravo ono godišnje doba koje u nama budi želju za preuređenjem stana ili kuće. Postoji mnogo načina da dašaak proleća unesete u svoj dom. Od cveća u vazama, preko ukrasnih jastuka i drugih dekorativnih elemenata, pa sve do nameštaja u vedrim bojama – sve ovo Vam daje široke mogućnosti da uredite dom tako da verno oslikava godišnje doba koje je pred vratima.

ke mogućnosti da uredite dom tako da verno oslikava godišnje doba koje je pred vratima.

rezano-cvece

Sveže cveće u vazama je najjednostavniji i najadekvatniji način da dekorišete svoju kuću ili stan u skladu sa prolećem. Svaki dodatak iz prirodnog sveta učiniće Vaš dom prijatnijim i pozitivnijim i dati mu svež i zdrav izgled. Ukrasni jastuci ili zavese u pastelnim bojama i sa cvetnim printovima omogućavaju Vam da uz minimalne troškove unesete proleće u svoj dom.

cvijecevaza 0112-505x640

Kada su u pitanju boje, odeberite one koje će verno dočarati proleće. Zelena je najzastupljenija boja u prirodi i najprijatnija za oči. Ona odmara i opušta, ali vodite računa o količini ove boje u jednoj prostoriji. Žuta je takođe odličan izbor. To je boja Sunca i spada u tople boje i na koji god način da je unesete u dom, kroz detalje ili veće komade nameštaja i dekorativnih elemenata, ona je jasan vesnik proleća. Premda ljubičasta i plava spadaju u grupu hladnih boja, ako odaberete prave nijanse, postići ćete odličan efekat. Da biste znali koje su to nijanse, treba samo da se setite prolećnog cveća u ovim bojama.

преузимањепреузимање (1)