Odaberite prave zavese i ukrasite ih sa stilom

Zavesa je ukras svakog doma, a ako su pravilno odabrane i uz odgovarajuće ukrase koji se danas mogu naći na tržištu, zavese mogu biti najlepši ukrasni detalj u sobi. Pored toga, ukoliko želite da promenite izgled enterijera a nemate dovoljno vremena ili ideja kako to učiniti, promena zavesa je jedan od najjednostavnijih i najjeftinijih načina da osvežite izgled sobe.

a je jedan od najjednostavnijih i najjeftinijih načina da osvežite izgled sobe.

images (1) images (2)

Pre nego što odabere boju zavesa, treba da odlučite šta je to što želite da naglasite. Boja zavesa treba da bude u skladu sa bojom nameštaja, ali ako želite da naglasite prozore, birajte jarke nijanse te boje, a ako Vam je cilj da Vam neki drugi detalj u enterijeru bude naglašen, na primer tepih, onda bi zavese trebalo da budu neutralne i jednostavnog stila.

преузимање (1) images

I zavesa može imati svoj ukras. Na raspolaganju su Vam razne šnale, interesantni sistemi za kačenje i slično. Kukice za kačenje zavesa su veoma praktične jer ne zahtevaju porubljivanje zavesa da bi se na njih našile trakaste omče, a samo postavljanje i skidanje zavesa je veoma lako. Ono što Vam je u tom slučaju potrebno jeste garnišna za ove magnetne držače. Bočni držači su još jedan atraktivan detalj na zavesama. Mogu biti pričvršćeni za zid ili mogu da stoje samostalno.  U svakom slučaju, uz njih će čak i najjednostavnija zavesa postati vrlo interesantna.

преузимање images (3) bocni-drzacdekoracija-4-210x160