Kuhinja od punog drveta

Kad god ste u nedoumici oko toga koji material odabrati za izradu nameštaja, odlučite se za drvo. To je prirodan materijal koji je zdrav za okolinu a Vaše prostorije će takav nameštaj učiniti toplim i tradicionalnim. Klasične kuhinje od punog drveta su najatraktivnije, ali i najskuplje. Ipak, one su i pravo rešenje za Vas, ako ste ljubitelj tradicije i kvaliteta. Takva kuhinja će doneti lepu, toplu domaću atmosferu kojoj svi težimo. Ukoliko želite i dašak modernog dizajna, drvo možete kombinovati i sa staklom, jer se takve kuhinje vrlo lepo uklapaju sa svim drugim materijalima.

ak, one su i pravo rešenje za Vas, ako ste ljubitelj tradicije i kvaliteta. Takva kuhinja će doneti lepu, toplu domaću atmosferu kojoj svi težimo. Ukoliko želite i dašak modernog dizajna, drvo možete kombinovati i sa staklom, jer se takve kuhinje vrlo lepo uklapaju sa svim drugim materijalima.

images (2) преузимање

Prednji delovi kuhinjskih elemenata mogu biti takođe od drveta ili se možete odlučiti za otvorene police, kao i za staklo, koje može biti providno, peskareno ili mlečno. Kako se drvo vrlo lepo slaže sa drugim materijalima, možete ovakvu kuhinju učiniti još interesantnijom tako što ćete dodati metal, i to u vidu ručkica na elementima. Kada je u pitanju radna ploča, ona se u ovoj kombinaciji najčešće izrađuje od mermera.

преузимање (2) images (1)

Premda kuhinja od punog drveta nije jeftina, ona je vrlo dugotrajna, te posle nekoliko godina možete promeniti samo frontove i osvežiti svoju kuhinju uz minimalna ulaganja. Kako se drvo odlično slaže sa nerđajućim čelikom i drugim sivim metalima, da bi Vaša kuhinja dobila nov izgled, takođe možete kupiti nove kuhinjske aparate. Ovo može biti višestruko korisno – noviji modeli tih aparata postaju sve bolji i umnogome će Vam pomoći u radu u kuhinji, a sama kuhinja će izgledati modernije i još dugo vremena nakon toga nećete morati da razmišljate o preuređenju.

images CATALOGO LAURA CLASSICO-INTERNO-new.indd