Umetnost uredjenja potpuno bele sobe

Sobe dekorisane raznim nijansama bele boje deluju vrlo uredno i umirujuce; nijanse bele boje cine prostoriju cistom i stvaraju ugodan  osecaj. Ipak, takvu sobu nije lako dekorisati, a moguce je i da ona ne bi odgovarala Vasem nacinu zivota. Bela zapravo obuhvata citavu paletu nijansi i u zavisnosti od toga kako ihkoristite, takav cete utisak i stvoriti. Evo par bitnih saveta koji ce pomoci svima onima koji planiraju da stvore zadivljujucu potpuno belu sobu.

osti od toga kako ihkoristite, takav cete utisak i stvoriti. Evo par bitnih saveta koji ce pomoci svima onima koji planiraju da stvore zadivljujucu potpuno belu sobu.

white-decor-wood-floorTW_WhiteRoom_big

Najbitnije je odabrati pravu nijansu bele boje. Ako zelite da stvorite moderan izgled, opredelite se za hladne bele nijanse, pronadjite namestaj jednostavnih linija i opremite prostoriju sa dosta stakla i ogledala. Ako, pak, zelite romanticnu prostoriju, tople bele su bolji izbor, a treba dodati i mnostvo detalja, poput cipke i mermera.

white-living-room-10-Ideal-Home-10-best-white-living-room-ideas favot-livingroom

Ako se opredelite za potpuno belu sobu bez ikakvih detalja u boji, tu prazninu treba popuniti razlicitim teksturama. Potrazite interesantne tepihe i dodajte cebad ili jastuke razlicitih tekstura. Jos jedan nacin da sobu ucinite interesantnijom a da ne uvodite boje jeste preko dodavanja predmeta. To ne znaci da treba sobu pretrpavati namestajem, vec lukavo dodavati prekrivace, jastuke, cebad i slicno.

Soft-White-Living-Room-Ideal-Home-Housetohome 034630r01