Savladajte umetnost monohromatskog stila u enterijeru

Oni koji vole upecatljiv enterijer, koji je jos i sofisticiran i jedinstven, lako se odlucuju za kombinaciju crne i bele boje. Kljuc uspesnog uredjenja u monohromatskom stilu je u ravnotezi i harmoniji i uparivanju ove dve boje tako da se stvori skladno okruzenje.

crno-bela-dnevna-soba

ekretnine.com/blog-images/uploads/2015/08/crno-bela-dnevna-soba.jpg">crno-bela-dnevna-soba

Monohromatski stil moze biti pomalo grub i hladan, pa ga treba ublaziti neznim teksturama. Udobni detalji poput heklanih jastucnica ili prekrivaca za krevet ili pak mekanih tepiha ce ublaziti izgled sobe i uciniti je prijatnijom za boravak.

75708_thumb

Premda ne treba preterivati sa razlicitim uzorcima, u manjoj meri oni mogu samo doprineti Vasem monohromatskom uredjenju. Jos jedan nacin da takav enterijer ucinite zivljim, ali i da dodate trecu boju, jeste uz pomoc biljaka koje ce sobu uciniti prijatnijom. Ako, pak, zelite glamurozan i efektno uredjen dom, monohromatskom stilu dodajte dosta stakla i ogledala.

luxury-interior-Soho-Apartment-1 (6)_13801837553765e5219e

Da biste naglasili odredjene delove enterijera uredjene u monohromatskom stilu, promisljeno postavite razne vrste osvetljenja. Lampe, bilo zidne, podne ili stone, su odlican dodatak ne samo za naglasavanje ne tako uocljivih kutaka sobe, vec generalno doprinose pozitivnom utisku o prostoriji.

Bygga&Bo: Johanna Högväg