Budite kreativni – napravite namestaj od drvenih paleta

Da li ste ikada pomislili da od drvenih paleta možete napraviti nameštaj? Uz malo veštine lako možete napraviti unikatne komade nameštaja koji će uneti novine u Vaš životni prostor, a možete ih koristiti za sve prostorije u Vašem stanu ili kući, ali i u eksterijeru. Ako imate palete, nemojte ih bacati već ih restaurirajte i kreativno upotrebite – to će biti višestruko korisno. Premda ove palete nisu posebno atraktivne same po sebi, možete ih pretvoriti u interesantan komad nameštaja bez većih ulaganja. Šta god da Vam je potrebno – stočić, polica, baštenske ležaljke ili krevet za dnevnu sobu, drvene palete mogu poslužiti u tu svrhu, a tako jedinstven nameštaj nasigurno će naći neko mesto u Vašem domu.

emojte ih bacati već ih restaurirajte i kreativno upotrebite – to će biti višestruko korisno. Premda ove palete nisu posebno atraktivne same po sebi, možete ih pretvoriti u interesantan komad nameštaja bez većih ulaganja. Šta god da Vam je potrebno – stočić, polica, baštenske ležaljke ili krevet za dnevnu sobu, drvene palete mogu poslužiti u tu svrhu, a tako jedinstven nameštaj nasigurno će naći neko mesto u Vašem domu.

download (2) images (2) kancelarija_0

 

Za klub stočić biće Vam potrebne dve palete i točkići – pričvrstite dve palete jednu iznad druge, dodajte točkiće za lakše pomeranje i interesantniji izgled i Vaš sto je spreman. Ukoliko Vam je enterijer opremljen u rustičnom stilu, neka palete ostanu u originalnom izdanju, ali po želji ovaj sto možete prelakirati, prefarbati ili šta god zamislite. Palete su čvrste i postojane, pa od njih možete napraviti i krevet i jedini dodatak koji će biti potreban jeste dobar dušek. Ne ograničavajte se samo na enterijer – od paleta možete napraviti baštenske garniture za sedenje ili neke druge ukrasne detalje.

images images (1)  download (1)

unikatni-namjestaj-paleta-slika-36417101download (4)download (5)

 

Nameštaj od paleta može da se prilagodi svakom enterijeru a ideje za njihovu upotrebu su mnogobrojne. Od paleta možete napraviti  simpatičan radni sto rustičnog izgleda – dodajte visoke nogare ili poslažite više paleta da biste dobili željenu vusinu. Za interesantnu policu za začine u kuhinji ili knjige u dnevnom boravku, potrebno je samo da paletu postavite na zid.

kancelarija_0 1-palete

RTEmagicC_d88c97.jpgdownload (3)