Jedinstvena dekoracija za plafone – reljefni stiropor

Ako želite da u svom domu stvorite prijatan i jedinstven ambijent, trebalo da bi razmilsite o ukrasnim stiropornim pločama. Reljefni stiropor namenjen je za lepljenje na plafon, kako iz estetskih, tako i iz zaštitinih razloga. Ove ploče se prave od ekstrudiranog polistirena i dolaze u velikom broju dezena, a postavljaju se vrlo lako, pa to možete uraditi i sami. Kao završetak između plafona i zida možete ako želite ili ako za to postoji potreba, postaviti plafonske lajsne koje, isto kao i same ploče, možete po želji obojiti poludisperzijama.

broju dezena, a postavljaju se vrlo lako, pa to možete uraditi i sami. Kao završetak između plafona i zida možete ako želite ili ako za to postoji potreba, postaviti plafonske lajsne koje, isto kao i same ploče, možete po želji obojiti poludisperzijama.

r32 styrofoam-ceiling-project

Reljefni stiropor možete postaviti u bilo kojoj prostoriji u Vašem domu, a dezen prilagoditi enterijeru i tako na lak i jeftin način ulijete nov život u Vaše sobe. Ove ploče su lagane, lako je njima rukovati i ne zahtevaju nikakav poseban alat, osim specijalnog lepka koji se koristi za njihovo postavljanje. Premda dolaze samo u beloj boji, lako ih možete obojiti tako da savršeno odgovaraju Vašoj zamisli. One su vrlo praktične kada treba sakriti neravnine i nesavršenosti na plafonu i dobiti prelepu dekoraciju. One će potpuno transformisati izgled Vaših soba i dati im toplinu, a možete ih dodatno ulepšati koristeći boju i neku od tehnika nanošenja boje. Možete to raditi sunđerom ili običnom četkom, možete učiniti da izgledaju starinski i slično.

r-24-styrofoam-ceiling-tiles-painted-white plafon-elegantno-zlatni

Ukoliko se i dalje vide nesavršenosti na spoju zida i plafona, možete koristiti lajsne i sve to pokriti. Ukrasne zidne lajsne od stiropora su kako lepe, tako i korisne za prikrivanje grešaka nastalih u ranijim radovima. Možete ih obojiti poludisperzijama i potpuno ih uklopiti u enterijer ili ih možete istaći drugačijom bojom i stvoriti divan detalj u enterijeru.

11jacek 3