Saveti za dekorisanje iznajmljenog stana

Uredjenje iznajmljenog stana je cesto veliki problem, jer iako zelite da se tu osecate kao kod kuce, ne zelite da ulazete previse novca ako znate da tu necete ziveti dovoljno dugo da se takve investicije isplate. Ipak, postoje nacini da u Vas iznajmljeni zivotni prostor unesete vedrinu i zivost i date mu svoj licni pecat bez prevelikih ulaganja i da vece ideje sacuvate za vreme kada budete opremali svoju nekretninu.

i date mu svoj licni pecat bez prevelikih ulaganja i da vece ideje sacuvate za vreme kada budete opremali svoju nekretninu.

1183_4

Vrlo je prakticno pridrzavati se jedne palete boja i jednog stila u celom stanu. To ce Vam omoguciti da namestaj premestate iz jedne prostorije u drugu i tako stvarate onaj razmestaj koji Vama odgovara. Tako biste, na primer, u narednom stanu fotelju iz sadasnje spavace sobe mogli smestiti u dnevnu, ukoliko nemate dovoljno mesta za nju u spavacoj sobi.

511c25eb2b0f8enterijer_malog_stana_-_ideje_za_uredjenje

Umesto da krecite ili lepite tapete, pronadjite zanimljivu sliku koja Vam moze dekorisati zidove ili prikriti neki problem, a mozete je i poneti sa sobom kada se budete selili. Upravo iz tog razloga vredi uloziti u efektno delo. Ipak, ako Vam je to prevelika investicija, isti efekat mozete postici tapetom sa zanimljivim dezenom kojom cete obloziti jedan zid.

tapete

Dekorativnim jastucnicama lako mozete uneti vedrinu u prostor, a nisu skupe i lako ih mozete skidati i premestati. Pored jastucnica, tu su i prekrivaci koji su vrlo prakticni i pruzaju osecaj udobnosti. Osim toga, mozete uloziti i u tepih ili zavese, i to su investicije koje ce Vam se sigurno isplatiti. Tepih ce pokriti sve nedostatke parketa ali i uneti boju u prostor, a isti efekat cete postici i zavesama sa upecatljivom sarom.

mozessvesam3