Dekorisite dom u skladu sa prolecem – Mali trikovi za moderan dom

Ako ste vec poceli da razmisljate o prolecnom preuredjenju kuce, verovatno Vam je potrebno par saveta kako da to sto efektnije uradite. Posle duge i hladne zime lako moze da se desi da Vam je enterijer Vaseg doma dosadio, pa tako od prolecnog preuredjenja mozete imati velike koristi. Pored toga, taj poduhvat ne mora da Vam oduzima mnogo vremena ili novca, jer je dovoljno da promenite samo detalje u enterijeru.

taj poduhvat ne mora da Vam oduzima mnogo vremena ili novca, jer je dovoljno da promenite samo detalje u enterijeru.

39

Udobni jastuci i prekrivaci od vune su odlican izbor za zimu jer doprinose osecaju topline, ali kada dodje prolece, vreme je da se tamni i teski materijali zamene svetlijim bojama i laganijim materijalima kao sto su pamuk i svila. Jos jedan nacin za u dom unesete dozu vedrine jeste preko tepiha vedrih boja, ili mozete da zamenite upadljivo umetnicko delo u dnevnoj sobi nekim drugim koje ima svetle, vedre, prolecne boje.

living-room-mental

Prolece je pravo godisnje doba za u enterijer unesete zelenilo. Ako niste vesti u uzgajanju cveca, dovoljno je da kupite sveze cvece ili stavite par zelenih grana u vazu. Ako Vam je u domu zastupljena neutralna paleta boja, zuta ce biti odlican dodatak koji ce oziveti ambijent i doneti dasak proleca u Vas dom. Cvece zute boje ce biti sasvim dovoljna promena.

37

Ako ste za zimu svoju spavacu sobu opremili teskim i toplim materijalima, kao i vunenim detaljima, sada je vreme da osvezite njen izgled belom i neznom posteljinom od lana ili pamuka. Tako cete imati dve razlicite vrste posteljine koje cete moci da menjate u zavisnosti od godisnjeg doba i koje Vasu spavacu sobu cine prijatnom i toplom.

41