Lako do idealnog enterijera – Najpopularnije teme za uredjenje doma

Ako ne znate kako da pocnete sa uredjenjem svog doma, najjednostavije je da prvo odredite temu koja ce se provlaciti kroz sve manje i vece elemente. Ipak, cesto nije lako doci na ideju koja bi tema bila najadekvatnija. Ukoliko Vam je potrebna inspiracija za temu za uredjenje enterijera, evo par ideja.

deja.

Teen-room-hanging-chair

Mladalacki i zanimljivo uredjen prostor je vrlo pozeljan za porodice sa decom, koja ce uzivati u takvom domu, a ovakav enterijer se lako postize uz par komada sa prugama ili tackicama. Tema srecnog doma se zasniva na odabiru neutralne baze i dodavanju detalja u jarkim bojama na vise mesta kako bi se prostor ucinio zivljim i vedrijim.

b1d3397d8b01cdd54e12a72329f34aee

Mozete se opredeliti i za restauriranje i osvezavanje komada koje vec imate ili ste nasli i na tome bazirati ceo enterijer. Ovako cete ustedeti dosta novca,  a domu cete dati licni pecat. Potrazite drvene komade koje je moguce ismirglati i prelakirati, metalne elemente koji se mogu ispolirati i namestaj koji se moze ponovo tapacirati.

33

Rusticni glamur je pravi izbor za one koji zele autentican enterijer. Ovaj stil se temelji na kombinaciji starih i novih elemenata, pa tako mozete upariti staro drvo sa novim staklom. Pored toga, enterijer dekorisan geometrijskim motivima je vizuelno vrlo zanimljiv. Elementi koji se uklapaju u ovu temu su tepisi, presvlake i umetnicki radovi sa geometrijskim motivima i oni ce svaki prostor uciniti zanimljivim.

traditional-living-room