Prolecno sredjivanje – Kako da pripremite dvoriste za toplije dane

S obzirom na to da nam se prolece priblizava, trebalo bi razmislite i o tome kako da unapredite izgled svog dvorista. Osvezite svoje dvoriste nakon duge zime i pripremite ga za tople i prijatne dane. Nakon hladnog perioda, podjednako je neophodno i prijatno provoditi vreme na otvorenom i uredjivati prostor u kome cete u narednom periodu provoditi najveci deo slobodnog vremena. Evo sta treba da preduzmete u sklopu pripreme za tople dane.

ti prostor u kome cete u narednom periodu provoditi najveci deo slobodnog vremena. Evo sta treba da preduzmete u sklopu pripreme za tople dane.

6

Odredite deo svog dvorista gde mozete da zasadite zacinske biljke ili par vrsta povrca. Sada je pravo vreme da se odlucite za neku vrstu voca ili povrca i pocnete da ih uzgajate u svom dvoristu, a sve sto je potrebno jeste da pronadjete mesto koje dobija dovoljno sunceve svetlosti, po  zelji obelezite taj deo na neki nacin zbog atraktivnijeg izgleda i odredite koje biljke zelite da uzgajate.

LookAtHome.ru_garden_home-vegetable-garden-ideas-41

Odabir pravog namestaja je vrlo vazan za postizanje zeljenog izgleda, a doprinece i tome da sve svoje slobodno vreme provodite u svom ugodnom dvoristu. Pri odabiru uzmite u obzir Vas nacin zivota i potrebe, pa imajte na umu da su tako lezaljke odlican izbor ako planirate da se u dvoristu opustate, a setovi koji imaju stolove i stolice poput trpezarijskih su pravi izbor za one koji vole da oganizuju porodicne obroke u dvoristu.

Outdoor-Furniture-Dining-Set-Interior-Design-Ideas

Da biste unapredili estetski utisak koji Vase dvoriste ostavlja na posetioce, odaberite neki vodeni element. Zvuk vode ce pozitivno uticati na Vas, ali ce i smanjiti buku sa ulice i donece mirnu atmosferu u Vase dvoriste. Kako je pred nama period kada cete zeleti da sto vise vremena provodite napolju, pronadjite odgovarajuce izvore svetlosti. Pazljivo odabrane i postavljene svetiljke ucinice da eksterijer deluje bajkovito i uredno.

ind9ex