Preuredite dnevni boravak – Kako da unapredite izgled dnevne sobe

Dnevna soba je mesto gde docekujete goste, odmarate se i provodite vreme sa svojim ukucanima i zato je potrebno da uredjenju ove prostorije posvetite posebnu paznju. Stvaranje prave atmosfere i pametna upotreba slobodnog prostora kako bi se stvorila funkcionalna prostorija su najbitniji kada je u pitanju preuredjenje dnevne sobe. Evo kako da to postignete.

pitanju preuredjenje dnevne sobe. Evo kako da to postignete.

images

Umesto klasicnih vrata izmedju prostorija, opredelite se za staklana vrata sa folijama ili peskarenim staklom. Na taj nacin ce prostorije dobiti potrebnu privatnost, a svetlost nece biti ogranicena drvenim vratima. Ovakva vrata su posebno atraktivna ako se nalaze tako da pruzaju slobodan pogled ka Vasem dvoristu.

Cozy-Living-Room-Design-with-Glass-Doors

Za koji god stil uredjenja da se odlucite, pozeljno je da prostorija koju dekoriste ima fokalnu tacku, odnosno nesto sto ce prvo privuci pogled. To moze biti kamin, veliko ogledalo pored stola u trpezariji, upecatljivo umetnicko delo ili pak lep pogled koji omogucavaju staklena vrata.

1c5810324b1680c3900395f95b80ab8f

Ako volite nekonvencionalno uredjenje i zelite da eksperimentisete, kombinujte namestaj umesto da kupujete setove. Tako ce Vas enterijer delovati interesantnije, samo pratite par smernica koje su bitne za proces kombinovanja razlicitih komada. Tako bi trebalo da sve elementi imaju zajednicku osobinu, poput boje koja se pojavljuje na svim komadima, i da se slazu po stilu.

white-sofa-design-mixed-with-beautiful-living-room-pattern-chairs