Opremanje stana – kako pronaci balans izmedju lepog i udobnog

Iako je danas relativno lako naci komade namestaja koji su podjednako lepi i udobni, cesto se desava da ste primorani da birate izmedju ove dve opcije. Namestaj koji Vam se dopadne moze biti neudoban, dok se onaj koji se odlikuje velikom udobnoscu ne uklapa u vec postojeci enterijer. U takvim slucajevima je tesko uspostaviti balans izmedju dve bitne komponente i odluciti se za komade koji ispunjavaju standarde i udobnosti i atraktivnosti. Evo par saveta koji ce Vam pomoci kada sledeci put budete uradjivali svoj enterijer i nadjete se u takvoj situaciji.

cajevima je tesko uspostaviti balans izmedju dve bitne komponente i odluciti se za komade koji ispunjavaju standarde i udobnosti i atraktivnosti. Evo par saveta koji ce Vam pomoci kada sledeci put budete uradjivali svoj enterijer i nadjete se u takvoj situaciji.

images (2)

Razmislite u kojim Vam je prostorijama vaznija udobnost, a gde Vam je bitniji estetski momenat. Dnevna soba je mesto gde se odmarate posle napornog dana pa Vam je u toj prostoriji najbitnija udobnost. Koliko god da Vam se neki kauc dopadne, on nije pravi izbor za dnevnu sobu ukoliko je neudoban. Uzmite u obzir i finansijski aspekt jer ako Vam je neki komad namestaja udoban sigurno ce se zadrzati u Vasem domu duze nego komad koji je samo lep.

files

Kada resite pitanje udobnosti, osvrnite se na delove koje mozete poboljsati u vizuelnom smislu. Obratite paznju na boju Vasih zidova,fotografije na njima, osvetljenje i slicne detalje koji u velikoj meri doprinose udobnoj i prijatnoj atmosferi u Vasem domu. Sigurno je da necete provoditi mnogo vremena u prostoriji koja je samo lepa ali ne i udobna, ali to vazi i za sobu koja ne ostavlja dobar estetski utisak. Zato je vrlo bitno posvetiti paznju i lepoti u udobnosti, ali postupno.

111-udobna-fotelja-06