Prednosti presvlaka za nameštaj

Da biste osvežili izgled Vaše dnevne sobe i drastično je promenili, ne morate da kupujete nov nameštaj, dovoljno je da nabavite presvlake za onaj nameštaj koji već imate. Ima više razloga zbog kojih navlake ulepšavaju enterijer. Najvažniji od svih tih razloga jeste taj što ne morate da kupujete nov nameštaj kada poželite da promenite izgled enterijera ili Vam se ošteti  ili isfleka neki komad. Evo još par razloga koji će Vas navesti da kupite ove navlake.

kupujete nov nameštaj kada poželite da promenite izgled enterijera ili Vam se ošteti  ili isfleka neki komad. Evo još par razloga koji će Vas navesti da kupite ove navlake.

preslaka Untitled-11

Ono što najviše utiče na utisak koji Vaš dom ostavlja jeste upravo nameštaj, a uz pomoć prekrivača možete u trenutku promeniti ambijent. Izbor materijala, boja i dezena  je veliki pa stil Vaše dnevne sobe možete menjati kad god poželite. Uz navlake nije bitno da li je Vaš nameštaj skup i kvalitetan ili ne – samo su navlake bitno jer se jedino one vide.

download (1)RTEmagicC_03_-_navlaka_za_namestaj.jpg

Navlake će zaštititi Vaš nameštaj od prljanja, a lako se održavaju. Sve što je potrebno jeste da ih operete u veš mašini kada se isprljaju ili kada želite da osvežite miris nameštaja.  Pored svega toga, presvlake će Vam omogućiti da stari nameštaj koji bi već trebalo promeniti koristite još neko vreme.

download download (2)