Opeka za atraktivan izgled Vašeg kupatila

Opeka, koja se pravi od prirodnih materijala, je ekološki potpuno prihvatljiva, i premda se dugo nezasluženo krila ispod fasade, sada postaje atraktivan dekorativni element mnogih enterijera. Bilo da opeku koristite za čitav zid ili jedan njegov deo, kombinujete je sa drvetom ili nameravate da stvorite industrijski stil, ona će učiniti da prostor zablista. Premda se najčešće sreće u dnevnom boravku, kuhinji i trpezariji, opeka se može vrlo lepo uklopiti i u kupatilu.

stvorite industrijski stil, ona će učiniti da prostor zablista. Premda se najčešće sreće u dnevnom boravku, kuhinji i trpezariji, opeka se može vrlo lepo uklopiti i u kupatilu.

5index

Zidovi od cigle donose osećaj topline i prirode u Vaš dom, a lako se održavaju, što ih čini odličnim izborom za prostor oko kade ili tuša. Ako postoji deo kupatila koji želite da naglasite, to ćete vrlo uspešno uraditi uz pomoć ovih cigli. Mogućnosti su različite – možete se odlučiti da celo kupatilo ukrasite opekom ili da se ona nalazi na jednom zidu, dok su drugi zidovi prefarbani u odgovarajuću boju. Ako se odlučite da Vam samo jedan zid bude dekorisan ovom metodom, možete ga dodatno ulepšati ogledalima, ukrasnim svetiljkama ili policama.

7 6

Opeka se uklapa u svaki stil uređenja i odlično se kombinuje sa betonom, drvetom i sličnim materijalima. Originalna, tamno narandžasta boja cigle možda neće biti najbolje rešenje ako je Vaše kupatilo malo, ali zato možete da ciglu obojite belom ili nekom pastelnom bojom i stvorićete nežan a atraktivan enterijer.

index1 index2