Uređenje dnevne sobe – Kako dekorisati prostor oko televizora

Prostor oko televizora, odnosno zid na kome se nalazi televizor, često ostaje prazan i neinteresantan. Ako niste sigurni kako da dekorišete zid na kome se nalazi televizor i tako celu prostoriju učinite zanimljivijom, pogledajte neke od sledećih predloga.

2

nine.com/blog-images/uploads/2016/10/2.jpg">2

Jedan od načina da ulepšate prazan prostor oko televizora jeste tako što ćete na zid okačiti Vama drage fotografije ili bilo kakve druge interesantne slike. Na taj način će televizor biti još jedan element takvog kolaža a ne centralna tačka na zidu.

1

Ukoliko Vam je dnevna soba elegantno opremljena sa dosta interesantnih komada, zid na kome je televizor možete prekrečiti u tamnu boju i tako učiniti da se on stopi sa zidom i ne odvlači pažnju od druguh pažljivo odabranih manjih i većih detalja u prostoriji.

5

Vaš televizor takođe može biti i sastavni deo polica okačenih na zid. Televizor će se odlično uklopiti među policama sa fotografijama ili knjigama, a imaćete i dosta prostora za odlaganje ovih i sličnih predmeta.

3

Zid na kome se nalazi televizor takođe možete obložiti i interesantnim tapetama u tamnim tonovima tako da on postane deo celine ili se pak odlučiti za zidne nalepnice veselih boja i učiniti celu prostoriju vedrijom.

6