Korisni saveti za besprekorno uredan dom

Čišćenje i sređivanje stana se čini kao mukotrpan posao, ali ne mora biti tako ukoliko se pridržavate narednih par saveta i trikova. Čišćenje će biti daleko lakše ako stan održavate urednim, pa pogledajte kako to možete postići uz vrlo malo vremena.

7

kretnine.com/blog-images/uploads/2016/10/7.jpeg">7

Da biste nered održavali pod kontrolom, razvijte naviku da stvari odmah odložite na određeno mesto. Tako neće biti nereda a i čišćenje ćete moći da zavšite brže i efikasnije.

5

Jedan od većih problema je svakako prašina, koja se javlja jako brzo nakon brisanja. Rešenje je da uvek pri ruci imate maramice za prašinu kako biste mogli da prebrišete one površine na kojima se prašina vidi čim je uočite. To ćete morati da radite dosta često, ali ovaj trud će Vam se isplatiti.

9

Kada je u pitanju čišćenje, trik je da počnete od sudopere. Čista sudopera koja se sija će Vam dati elana da očistite i ostale elemente u kuhinji, a potom i ostatak stana. Za takvu vrstu čišćenja će Vam biti dovoljno blago sredstvo, ukoliko to radite redovno. U  suprotnom, morali biste da koristite jača sredstva i utrošite više vremena i snage.

8

Bez obzira da li ste koristili blaže ili jače sredstvo za čišćenje, ostavite dovoljno vremena za delovanje. Ukoliko požurite sa brisanjem nakon nanošenja preparata, učinak neće biti zadovoljavajuć i moraćete da ponovite postupak.