Odaberite posteljinu za tople noci i prijatna zimska jutra

Ono sto svima najvise prija tokom hladnih zimskih veceri i jutara jeste topla posteljina u koju mogu da se ususkaju. Retko sta moze da ucini hladna jutra prijatnijima od udobne posteljine, pa je zato potrebno da za ovu sezonu nabavite onu koja ce Vasem telu obezbediti dovljno toplote i biti vazdusasta u isto vreme. Bilo da je u pianju stan u centru Beograda ili kuca na Zlatiboru, hladna zimska jutra, narocito ako su u pitanju dani vikenda, jesu pravo vreme za ususkavanje u svom toplom domu. Jedan od osnovnih preduslova jeste dobra, topla posteljina. Procitajte kako da pronadjete upravo takvu posteljinu.

sasta u isto vreme. Bilo da je u pianju stan u centru Beograda ili kuca na Zlatiboru, hladna zimska jutra, narocito ako su u pitanju dani vikenda, jesu pravo vreme za ususkavanje u svom toplom domu. Jedan od osnovnih preduslova jeste dobra, topla posteljina. Procitajte kako da pronadjete upravo takvu posteljinu.

1-250-din-za-kopmplet-posteljinu-carsav-jorgansku-navlaku-i-nalaku-za-jastuk-za-jednu-osobu-za-vas-lepsi-i-prijatniji-san-posteljina-za-vas-1025-2

Flanelska posteljina je klasican izbor; ona je topla i meka, ali i finansijski pristupacna, a tu su i jorgani sa presvlakom od flanela. Ukoliko Vam se ne dopada njen izgled, mozete pronaci jorgan od prirodnih vlakana sa dezenom po Vasoj zelji. Ono sto bi trebalo da izbegavate jesu prekrivaci od sintetike, poput poliestera, jer takvi materijali ne dozvoljavaju kozi da dise.

Luksuzna-posteljina3

Vuna je mnogo bolji izbor, narocito ako Vam je soba posebno hladna, a da Vam vuneno cebe ne bi iritiralo kozu, neka stoji izmedju prekrivaca i jorgana. Posteljina od pamuka ili frontira je takodje vrlo pozeljna za hladne zimske noci i jutra, jer su to topli materijali, za razliku od satena i svile, materijala koji su mnogo prigodniji za leto.

13362