Bela boja i staklo za moderan enterijer

Ako ste zaljubljnik u moderne enterijere koji izgledaju minimalisticki i prefinjeno, trebalo bi da se pri uredjenju oslonite na kombinaciju bele boje i stakla. Izbor namestaja u beloj boji i staklenih detalja, poput klub stocica, je veliki, tako da cete lako naci ono sto odgovara Vasem ukusu.

преузимање

Stakleni stocic sa metalnim ramom ili ramom u beloj boji ce biti pravi izbor za Vas, narocito ako ga ukombinujete sa belom garniturom za sedenje. Kod modernog uredjenja je vrlo bitno da postoji dosta svetlosti, a treba postovati i elegantan izgled koji zahteva dosta stakla i svetle boje.

living-room-foxy-living-room-decoration-using-glass-living-room-shelving-unit-including-square-glass-coffee-table-and-white-leather-modular-sofa-splendid-images-of-various-living-room-shelving

Staklo mozete uneti u prostoriju i na drugi nacin, putem komodica ili slicnih komada namestaja, ali ako se odlucite za stakleni sto, pravi nacin da istaknete njegovu lepotu je u jednostavnosti. Sve sto Vam je potrebno od dekorativnih elemenata je jednostavna vaza sa cvecem i ukrasne svece.

images

 

 

Da Vam soba u kojoj preovladavaju bela boja i staklo ne bi delovala monotono i sterilno, ubacite neki detalj u boji. To moze biti tepih ili neki manji ukrasni element – to ce biti sasvim dovoljno da u belu sobu unese malo razigranosti.

living-room-living-space-interior-interior-design-living-room-apartement-decorating-ideas-recommending-l-shaped-white-leather-sofa-using-rising-track-arm-style-includes-grey-fabric-pillows-and